Andrrei_ro tu nu ai auzit de prioritate de stanga?
Discutii generale
Collapse
X
-
Originally posted by valeriuciprian View PostANUNT:
Maine dimineata intre orele 9 si 12 grupa mica si mijlocie a Logan Club Galati va participa la Dealerul Nalba la un concurs de desene pe asfalt...sustinatorii si participantii sunt asteptatati cu drag.Poze fac eu.Si cafeluta tot eu o dausigpic
Comment
-
Frumos...transmite-i salutarile mele.
Originally posted by andrrei_ro View Postvaleriu ma indoiesc ca vor da drumu la faleza..mai avem de asteptatsigpic
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostAm pus la cale pentru duminica o ieseala la o si la o ...iar vom fi si
Deci din varii motive :
1.Gabi' sotie de verde e de serv dimineata in acest weekend
2.Copiii de verde nu pot fi chinuiti a mere dis-de-dimineata pe balta
3.Suntem inainte de ziua de bani
4.Nenea Iashca nu merge ...
5.Lui Mircea nu-i place pescuitul
6.marian_s nu mai are ce scapa in apa ...
7.Relu nu mai are fise de cafea ( ce treaba o fi avand asta cu planu...)
8.Sand'danului i s-a aprins beculetul pt alimentare...
9.George nu mai ofera batul de undita ...
10.....laureatu nu a zis ninik ....
...
...
se contramandeaza planul de pescuiala pt o alta zi (ad-hoc) si ne intoarcem la ....CIMENTTTTTT !!!! sau ...betooooon !
Mentiune: cei pasionati de pescuit pot face o spirala separata, intr-o alta zi decat cea de intalnire traditionala si pana la urma nu neaparat cu noaptea-n cap...totu-i sa vedem apa in fata ochilor ( dar nu cea de la spalatul vaselor in chiuveta )Loganist far'de Logan
Comment
-
ce bine la mai zici ,tu bobocule!
dupa ce citesti ce scrie mai sus ,nici nu iti mai pare rau ca nu se face!
esti beton,elena!
daca ar fi sa primesc vesti rele,pe tine te-as alege sa mi le spui, ca ai talent sa le transformi in vesti bune!
tine-o tot asa ca ne molipsesti si pe noi de entuziasm continuu!Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
Comment