If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pun pariu ca acel semn nu e omologat si nu reflecta noaptea lumina de la faruri deci e ilegal! Nu te apuci sa pui semne cat casa ca asa vrei tu intr-o intersectie!
...dar next time promit ca ma voi interesa mai intens la actiuni de acest gen...
Maine incepand cu ora 9 in parcarea Kaufland din Micro 40 va avea loc a doua editie de desene pe asfalt....Participantii si sustinatori participantilor sunt asteptati cu drag.Mai multe detalii aici.
Maine incepand cu ora 9 in parcarea Kaufland din Micro 40 va avea loc a doua editie de desene pe asfalt....Participantii si sustinatori participantilor sunt asteptati cu drag.Mai multe detalii aici.
Am fost...si nu singur...cum de altfel unii vor crede...am fost impreuna cu laureatu' cu kinderul lui...deci am fost doi si se numeste intalnire.Ce pot zice...gestul Nalba de a face aceasta actiune a fost super...pacat ca unii dintre participanti nu au apreciat acest gest...in fine...trecem peste...am fost...copii au desenat pe asfalt,au dansat,au primit cadouri...cam cald dar asta e.Cuvintele Logan Club s-au auzit iarasi in boxele din parcare de la Kaufland.
Las pozele sa spuna totul.
Relu...premiul tau s-a topit
Faza dura a fost cand m-a intrebat o doamna...faceti poze?Cat costa poza?
Sincer imi pare rau ca premiul meu sa topit ,dar am sa ma recompensez cu alte 25 de premii la halba.
Drum bun nea Iasca iti doresc un zbor fara turbulente si goluri de aer si la intoarcere sa vii cu 17 sticle de vin Sangria.Lamaile le aduc eu
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment