drum bun si mersi pentru intentie! dar nu neaparat azi imi poate striga nr. de inmatriculare, e de lunga durata concursul si trebuie rabdare
Discutii generale
Collapse
X
-
Roaga-te, Bogdane sa nu ma inscriu eu la concurs, ca altfel iti iau fatza.. stiti ca-s baftoasa ....
Dar ...pe de alta parte ...chiar asa ...buna idee....
Sa intelegem ca masina ta are acum o pata de culoare...rosie ? cum de ai avut inima sa patezi acel galben nemaivazut ?Loganist far'de Logan
Comment
-
Originally posted by sand'dana View PostRoaga-te, Bogdane sa nu ma inscriu eu la concurs, ca altfel iti iau fatza.. stiti ca-s baftoasa ....
Dar ...pe de alta parte ...chiar asa ...buna idee....
Sa intelegem ca masina ta are acum o pata de culoare...rosie ? cum de ai avut inima sa patezi acel galben nemaivazut ?sigpic
Comment
-
Bogdane dar inca nu esti inscris in concurs....ti-am verificat eu nr pe http://www.kaufland.europafm.ro/index.php si inca nu esti inscris.......citeste la regulament ca trebuie sa fii in parcare intre anumite ore .Sotie de
Comment
-
stiam de regulament.
stiu ca nu sunt inca in concurs. inima am luat-o de la informatii si acolo mi-a cerut nr de inmatriculare, ceea ce ma face sa cred ca nu umbla nimeni prin parcare. iar ceea ce ma descurajeaza este faptul ca doar 100 masini/magazin pot participa si cred ca sunt cu mult peste a 100 masinasigpic
Comment
-
merci de urare Gabi , mie mi-o placut inima ceea, de aia am luat-o dupe ce am facut ceva cumperaturi, dar eu merg pe concursuri mai usor de castigat ...
in alta ordine de idei....daca stiti pe careva care m-ar putea ajuta cu niste manuale(fizica, biologie, matematica, romana,engleza,economie) de clasa a XI a ...rog dati un semnal si negociem recompensa . mercic anticipat.Loganist far'de Logan
Comment
-
multam, san ! dar ashea si eu mai am carti de prin facultate care sigur nu mai au aceeasi valoare educativa...
la caterinca fiecare putem aduna niste carti prafuite , acu serios vbind, ma gandesc ca poate cunoasteti "copii" care's acu a XIIa si nu mai au ce face cu manualele de a XIa...Loganist far'de Logan
Comment
-
generatia mea a fost cobai si la capacitate si la bacalaureat. atunci au fost reforme la greu iar aceasta reforma a inclus si achizitionarea cartilor pentru liceu. le-am vandut dupa ce am terminat liceul ca sa mai recuperez o suma de bani din ele, bineinteles banii au intar in contul propriu voi cauta zilele acestea prin casa sau la boxa carti ramase.sigpic
Comment
Comment