Discutii generale
Collapse
X
-
Duminica isi face furia prezenta..)) hai la bal..e in Divino))maine seara la ora 21)
Comment
-
-
valeuu..lasama cu copii ..eu ma tot chinui sa am o relatie stabila si tu ma iei cu copii)) pune frana))ink nu sa gasit femeia care sa ma lege la cap sau sa ma spanzure)
Comment
-
mai stii cine pune mana pe tine si nu te mai lasa?))de ar pune si pe mn mana una sa nu mai scap ce bn ar fi)
Comment
-
Pai daca vrei spray gasesti la popescu...doar ca aici pe forum dupa ce este deschis un topic cu titlul cu ce vopsesc triplele a aparut altul cu ce dau jos vopseaua de pe triple...la popescu se gaseste spray de triple.
Sau folie la un magazin care se ocupa de inscriptii publicitare.
Originally posted by gl_mmm View PostMaine este joi. Si joia, prin hotarare de guvern, s-a infiintat JTLS.
Cine este amator de-o bere doua maine seara? Eu da!Last edited by valeriuciprian; 8 October 2010, 21:08.sigpic
Comment
-
dar aveti grija ca politia sa pus urat de tot pe fazele cu foliatul sau vopsitul triplei fumurii sau alte culori..si eu am avut folie pe triple si ma pus sa le dau jos...si e o amenda foarte mik de 320 de ron si iti mai ia si certificatul de inmatriculare..asa ca fiecare pe barba lui...;)
Comment
-
Anunţ pentru cei interesaţi :
Grupul de firme Agro-Dunărea le-a pregătit încă o surpriză gălăţenilor, o expoziţie de antichităţi, maşini de epocă, obiecte vintage, cai de rasă şi accesorii pentru echitaţie. Inedita expoziţie îşi va deschide porţile astăzi, 8 octombrie, începând cu ora 9, în incinta Halelor SC Agrodunărea SA din Calea Prutului nr 13.Skypee™
Comment
Comment