La primavara ma citez iar...ca atunci le vor pune inapoi
Discutii generale
Collapse
X
-
Itp
O zi buna zic si eu
Am reusit si eu azi in cele din urma sa fac ITP si trecui fara nici o problema, ba chiar a fost ferificata masina de 2 ori, de reprezentantul de la itp si de ce-i de la rar, deoarece am avut nesansa sa mi se blocheze masina in service ca sa vina ce-i de la RAR, dar a iesit cu bine si sunt multumit.
Atasez si o poza cu valorile noxelorAttached FilesLast edited by valeriuciprian; 7 December 2010, 16:40.
Comment
-
Originally posted by gheorgngv View PostO zi buna zic si eu
Am reusit si eu azi in cele din urma sa fac ITP si trecui fara nici o problema, ba chiar a fost ferificata masina de 2 ori, de reprezentantul de la itp si de ce-i de la rar, deoarece am avut nesansa sa mi se blocheze masina in service ca sa vina ce-i de la RAR, dar a iesit cu bine si sunt multumit.
Atasez si o poza cu valorile noxelor
Cat a costat ?
Trebuie sa ajung si eu pe acolo zilele asteaIn Femei Si-n Frane Sa N-ai Niciodata Incredere
Comment
-
Nu e vorba de scapat deoarece cum am intretinut-o atatia ani se mai poate inca doi daca nu cumva da vreo comoara peste mine si imi iau alta nu neaparat nu stiu ce bmw sau alta marca, important e sa fie noua si sa stii cum sa o intretii, sa ai grija de ea
Comment
-
Originally posted by san View Post
Vreau si eu 2 flacoane. Unul pentru mine si celalalt pentru un coleg de servici, loganist si el dar ceva mai putin activ pe forum. Problema este ca nu stiu cind voi mai ajunge prin Galati sa le iau.Attached Filessigpic
Comment
-
Originally posted by gheorgngv View PostNu e vorba de scapat deoarece cum am intretinut-o atatia ani se mai poate inca doi daca nu cumva da vreo comoara peste mine si imi iau alta nu neaparat nu stiu ce bmw sau alta marca, important e sa fie noua si sa stii cum sa o intretii, sa ai grija de ea
Comment
-
Mergi la Popescu si cauta mocheta dinaia neagra...erau untr-un timp gata taiate pentru asezat in portbagaj la dacia 1300.O mocheta dinaia iti ajunge...si ca prinderi...o sa iti arat eu ce am folosit...tot de la popescu luate.
Daca nu au vezi pe la magazinele care vand covoare ce mocheta gasesti...partea nasoala e ca la magazinele de covoare vand doar la latimi mari...da poate gasesti si 1m/jumate.sigpic
Comment
-
skypee...in pozele de mai jos gasesti sistemul de prindere folosit de mine la mocheta de la portbagaj...dar s-ar putea sa ai o mica mare problema...nu cred ca ai gaurile de prindere a mochetei in tabla de pe interiorul capacului de la portbagaj.Asta nu ar fi o problema ca se poate rezolva dar implica alte operatiuni...si le vom face daca vrei.sigpic
Comment
Comment