Atentie la polei!!!!! Accidente multiple azi dimineata in orash dar ce e mai trist e ca pe faleza a fost accident cu victime!
Discutii generale
Collapse
X
-
Mda...am facut bine ca m-am intors de la Liceul Sportiv si am luat-o prin oras...era coada mare acolo...bine...nici prin oras nu era mai liber...tot din cauza poleiului.
Si tot de accidente...un microbuz in flacari ieri intre Braila si Ianca...fara victime omenesti din fericire.Am stat o ora si jumatate blocat in trafic.sigpic
Comment
-
A draq facebuc
Ce o fii de placut nu inteleg...niste hoti care au spart un magazin a carui sistem de supraveghere nu mergea ,care au furat bani si care nu au fost prinsi.Attached FilesLast edited by valeriuciprian; 17 February 2011, 12:16.sigpic
Comment
-
M-ar tenta "Step Up 3D".
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Post... nu m-as uita la un film slab doar pentru efecte 3D ...
Filme 2D, care chiar merita vazute pentru subiectul si mesajul pe care il transmit, mi le vad acasa la LCD. Gratis! Urmatoarele filme de vazut acasa: "Letters to God" si "The Network".
Comment
-
Ce bine o fi de voi sa aveti timp si de filme
Originally posted by gl_mmmIeri, un amic mi-a cerut sa-i dau un motiv pentru care sa-si faca si el cont pe LoganClub. Sa-i dam vreo 70-80 ...sigpic
Comment
-
Sal
Buna ziua, trebuie sa ajung la Aeroportul de la Constanta (Aeroportul M. Kogalniceanu )...stie cineva ruta cea mai buna?am inteles ca podurile de la Cernavoda si cel de la Giurgeni sunt inchise.
am avion la ora 10 (09:30 se inchid portile)ajung pana la 09:30 daca merg pe la tulcea cu bacul pe la noi?Last edited by gl_85_clk; 18 February 2011, 13:29.
Comment
-
Pana la Constanta faci in mers lejer cam 2,5-3 ore...
Daca treci cu bacul de 6 pe la noi esti cam la limita...nu stii ce gasesti pe drum...ceata/accident/pana.
Podul de la Giurgeni nu e inchis...ala de la Cernavoda da e inchis...si eu as merge pe la Giurgeni (vezi ca s-a dat drunul la drumul dintre Viziru si Gura Ialomitei).
Drum bun.sigpic
Comment
-
Pai daca il inchideau si pe ala se cam termina jmecheria....da nu e tarziu sa ne faca baietii o surpriza
PS...uite starea drumurilor din Romania.
PS2...unde vrei sa o tai?Last edited by valeriuciprian; 18 February 2011, 19:45.sigpic
Comment
-
Originally posted by gl_85_clk View PostBuna ziua, trebuie sa ajung la Aeroportul de la Constanta (Aeroportul M. Kogalniceanu )...stie cineva ruta cea mai buna?am inteles ca podurile de la Cernavoda si cel de la Giurgeni sunt inchise.
am avion la ora 10 (09:30 se inchid portile)ajung pana la 09:30 daca merg pe la tulcea cu bacul pe la noi?
Am inteles ca bacul de la Braila trece non-stop, fara plata vreunei taxe suplimentare, asa ca, poti pleca mult mai devreme, ca sa fii sigur ca ajungi la timp acolo.Pe net poti gasi numarul lor de telefon, ca sa fii sigur de situatie.
Drum bun si cer senin!
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostPai daca il inchideau si pe ala se cam termina jmecheria....da nu e tarziu sa ne faca baietii o surpriza
PS...uite starea drumurilor din Romania.
PS2...unde vrei sa o tai?
ps1:ms pt. link
ps2: duc pe cnv la aeroport,deocamdata eu nu plec prin primavara cred k o sa plec prin Italia...ms inca o data
Comment
Comment