Originally posted by sci_fi_ro
View Post
Discutii generale
Collapse
X
-
Originally posted by valeriuciprian View PostAcum doua zile a venit cineva de la Constanta si la bacul de la Braila a stat o ora jumatate pe malul celalat...ca nu aveau clienti...deci in cazul lui tot asta de la Galati e baza,,,in sensul ca stii sigur cand trece.
am inteles ca noaptea se asteapta mult,ziua au si ei program
Comment
-
Eu am trecut atat ziua cat si noaptea (cca 21:30) cu bacul de la Braila si nu am asteptat deloc. Trecerea cu bacul pe timp de noapte costa mai mult, astfel: la Gl cca 80-90 lei si la Br cca 30-40 lei. Un dezavantaj pe partea cealalta e faptul ca nu circula mai nimeni si doamne fereste de vreo problema cu masina..in rest drumul e ok (in aug 2010). Drum bun!!Last edited by gl_mmm; 19 February 2011, 19:29.Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!
Comment
-
Originally posted by sci_fi_ro View PostAm inteles ca bacul de la Braila trece non-stop, fara plata vreunei taxe suplimentare!
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View PostMircea. am o veste buna. am vazut la promenada ca se depun CV-uri la Cinema City, semn ca in curand se va deschide, nu? banui ca prin primavara vedem primul film 3D in braila, sau ma insel iar?
Cinema City este un cinematograf 3D profesionist 100%!
Comment
-
-
http://www.imdb.com/title/tt0881320/ ce zici Mircea de filmul asta? merita o vizionare 3D?sigpic
Comment
-
se va merge la prima rulare a unui film 3D in braila, de asta sunt sigur . nu stiu exact cand se va deschide 3D in promenada, dar banui ca prin primavara. oricum, nu mai e mult pana departe
ieri am fost pana la Ulmu (aproape de Faurei, in braila). mama... mama...un polei pe sosea de nu am vazut in viata mea. remorcile TIR-urilor ajungeau pe contrasens. cat de usor pot derapa acei monstri din cauza vantului si a altor factori. chiar si Opeleanul cu care am fost derapa usor la 10-20km/h cu anvelope de iarna conti, dar ce sa le ceri pe gheata aia. material antiderapant era aruncat ici-colo. asa ca, aveti grija astazi la drum.sigpic
Comment
Comment