33 bgd... cand ai invatat decretul referitor la conducerea unui autoturism, nu ai dat de articolul in care svcrie ca nu trebuie sa vorbesti la telefon in timp ce conduci? Plus ca erai pe langa o biserica, frumos ar fi fost sa-ti faci cruce
Discutii generale
Collapse
X
-
Originally posted by gheorgngv View PostBogdan 33 nu tie mila de masina aia mai usor cu ea ca o sa ii plangi de mila, nu aveai loc unde sa arunci un ac la tine in masina in searaa sta nu mai zic ce garda joasa aveai....:
Originally posted by me_SMN View Post33 bgd... cand ai invatat decretul referitor la conducerea unui autoturism, nu ai dat de articolul in care svcrie ca nu trebuie sa vorbesti la telefon in timp ce conduci? Plus ca erai pe langa o biserica, frumos ar fi fost sa-ti faci cruce
Originally posted by gheorgngv View Postsimona daca ajungeai un pic mai devreme acasa sa il fi vazut cum naviga cu masina full pe trotuar;))
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostIeri mi-am luat un nou set de torox-uri (9 ron)...cele vechi (de 15 ron) le-am "consumat"...magazinul de unde le-am luat se afla situat in fata la BankPost-ul din piata mare...e o cladire mare cu 3 nivele...pentru relatii folositi mesageria privata.
Ideea e ca sunt foarte proaste, eu am dat jos 3 suruburi care erau stranse cu simt de raspundere si deja cheia e gata. Mai bine as fi dat 40-50 ron pe ceva care tine ani de zile
Comment
Comment