De la popescu am luat eu si s-au potrivit la fix. Este un set complet pt. fata si spate.
Discutii generale
Collapse
X
-
Originally posted by glasses View PostSalutare. Sunt un proaspat posesor de Logan si am si eu o intrebare. Unde gasesc in Galati aparatori de noroi pentru logan care sa se potriveasca 100%? Am luat 2 seturi de pe la Popescu si le-am dus inapoi ca nu se potrivesc deloc. Nu vreau nici originale ca denalea stiu de unde sa-mi iau. ;)
Comment
-
Imi pare rau, dar am aruncat ambalajul. Scria pe ele "mega drive."
Aici am gasit ieftine http://www.loganclub.ro/forum/divers...an-t10104.html
Comment
-
-
Originally posted by glasses View Postcam stau pe ganduri daca sa-mi montez sau nu aparatori. n-as vreu sa dau banii pe ele ca sa le rup.
Comment
-
aparatori noroi
Originally posted by glasses View Postmultumesc tuturor dar dupa ce am mai cautat pe forumuri cam stau pe ganduri daca sa-mi montez sau nu aparatori. tinand cont de locurile prin care va ajunge masina in expeditiile mele la pescuit, n-as vreu sa dau banii pe ele ca sa le rup.
Comment
-
Originally posted by glasses View Postmultumesc tuturor dar dupa ce am mai cautat pe forumuri cam stau pe ganduri daca sa-mi montez sau nu aparatori. tinand cont de locurile prin care va ajunge masina in expeditiile mele la pescuit, n-as vreu sa dau banii pe ele ca sa le rup.
Comment
Comment