am inteles...multam baieti
Discutii generale
Collapse
X
-
am si eu o nelamurire in legatura cu, consumul masinii mele
masina este un Laureat 2007
motorul este 1.5 DCI 70 CP
in afara la drum intins 90-100 km/ora imi arata 5,5
in oras zi de zi imi arata intre 7,2 si 8,1
mi se pare foarte mult
socrul meu are un logan 2005 1.5 DCI 65 CP si in oras ii arata 6,5
masina a fost pusa pe tester la un prieten si la nalba...nici o eroare
motorina folosita de amandoua masini e acceasi...stilul de condus difera totusi
Comment
-
Sa nu fie o eroare data de sonda litrometrica si sa masoare gresit cantitatea de carburant luata ca referinta in ceea ce priveste consumul.
Un reset pe butonul CB, timp in care pui contactul pret de cca 5 secunde, pana cand turometrul si vitezometrul incep sa baleieze; ma gandesc.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
stiu ca e mare deasta am postat aici
am facut si resetarea...la fel
am inteles ca ar putea fi de la pompa de injectie..presiunea in rampa, unii zic ca s-a rezolvat problema schimband antigelul si termostatul.....ce sa mai crezi?
o sa-i fac si verificarea clasica...cand se aprinde becul bag 10 l si notez km, apoi vad cat fac cu cei 10 l
Comment
-
in atentia celor care vor sa plece la mare sau in drum spre constanta prin giureni. drumul prin viziru - gura ialomitei este in lucru de la luciu pana la drumul european. practic e blocat in luciu. trebuie mers prin sat pe stradute pietruite. de la pod, pana la drumul european este blocat drumul. sunt ditamai pietrele pe strada (n-ai cum sa le muti) la pod, respectiv la intersectia cu drumul european. exista totusi solutia sa mergi pe drumul de pamant paralel cu cel de asfalt. cealalta alternativa este sa mergi prin baraganu - tandarei. drumul este peticit, cu gropi, dar se merge cu 60-80-100km/h.
in situatia asta va urez, drumuri bune!sigpic
Comment
-
mai pardon ...azi 2 membri LC au fost in parcarea de la Popescu
sand'dana si shokaliptiku ... 2 persoane ce au detinut in trecut masini marca Dacia, in prezent alte marci... important e ca exista inca acea draguta colegialitateLoganist far'de Logan
Comment
-
Atunci, scuze; pe la 10 am fost la Popescu sa-mi iau o ceara; am intors la fostul Arabesque si n-am vazut nimic pe acolo; era bine daca faceam o convocare.
Tot pieton, nu v-ati hotarat inca?Last edited by IancuMIC; 24 June 2012, 18:59.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by sand'dana View Postazi 2 membri LC au fost in parcarea de la Popescu
sand'dana si shokaliptiku ... 2 persoane ce au detinut in trecut masini marca Dacia, in prezent alte marci:Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Are cineva asa ceva pe masina? Vreau sa-mi cumpar unul si vreau niste pareri.
Boxele le voi pastra pe cele originale deocamdata.
Attached Files
Comment
Comment