Originally posted by motorulro
View Post
Discutii generale
Collapse
X
-
multumesc...cam scump...scuze dar nu am specificat corect...am nevoie de eleron cu sistem de prindere in 3 puncte sau ceva solid..nu cel care e prelungire la portbagaj..
Comment
-
Colegii din zona Tiglina-M19, cum arata masinile voastre dupa grozavia de azi dupa amiaza? Fatadele blocurilor cu orientare spre nord parca sunt dupa bombardament; n-am vazut asa grindina niciodata, peste 2cm diametru.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
si masina mea si-a luat o bataie serioasa ieri. cu ocazia asta sper sa ma lipesc la sotie de o colantare cu negru mat a capotei, plafonului si portbagajului.
intrebarea mea este...unde se mai colanteaza cu negru mat prin Gl ca oriunde am intrebat fac dar cu, carbon?
Comment
-
Baietii care se ocupa de reparatii caroserie prin tehnica PDR, vor avea serioase beneficii, in viitorul apropiat; cei de la alpinism utilitar (pentru repararea fatadelor) au inceput sa imparta fluturasi.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by glasses View Postsi masina mea si-a luat o bataie serioasa ieri. cu ocazia asta sper sa ma lipesc la sotie de o colantare cu negru mat a capotei, plafonului si portbagajului.
intrebarea mea este...unde se mai colanteaza cu negru mat prin Gl ca oriunde am intrebat fac dar cu, carbon?
Comment
-
Asa tarziu? Capotele sa zicem se inlocuiesc, dar sunt curios cu pavilionul cum se rezolva, ca de chit nu vreau sa aud.Eu am lovituri si la partea superioara a portierei, desi acolo e mai rezistenta.
Aline, vorbeai canva de tehnica PDR; se face cu succes in Galati?Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment