De dragul vremurilor bune : http://www.loganclub.ro/forum/lansar...ro-t45678.html
Discutii generale
Collapse
X
-
Poze, Mircea.
Eu o sa "testez" Elf-ul pe care abia l-am pus pe un drum de Bucuresti; am facut miercurea trecuta distributia.
Am schimbat si uleiul la servo; stii ca mi-ai spus ca te intereseaza; pe la conducta de la caseta i-au dat drumul.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Din pacate eu n-am cum sa merg. Plec la Bucuresti, astazi. Distractie placuta celor care vor merge. In mod cert, pentru automobilisti, acolo - Star Service Tulcea - este "Raiul pe Pamant": masini noi la teste, (probabil) curse de idemanare, service profesionist la dispozitie, loganisti multi din alte (multe) orase, muzica, animatoare etc. ... regret ca nu voi fi acolo.
Comment
-
Da, din Galati a fost George. Eu oricum eram in Tulcea weekend-ul asta, asa ca am fost si eu prezent.
In rest au fost colegi din Contanta, Braila, Calarasi, Bucuresti.
O zi excelenta, cu drive-test, surprize si verificarea masinii oferita de Star Service Tulcea.
Da, din Galati a fost George. Eu oricum eram in Tulcea weekend-ul asta, asa ca am fost si eu prezent.
In rest au fost colegi din Contanta, Braila, Calarasi, Bucuresti.
O zi excelenta, cu drive-test, surprize si verificarea masinii oferita de Star Service Tulcea.
Comment
Comment