Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Era o ocazie excelenta de plimbare, de intalnire, am mai spus-o; asta e, alta data.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Salutare,am facut si eu prima revizie ,la an ca am doar 12000 km,baietii foarte serviabili si atenti.Cu schimbat filtre(aer,habitaclu,ulei),ulei si verificarile lor"daca merg luminile,stopurile si verificarea vizuala pt lovituri si alte alea...m-a ajuns factura la sfarsit suma de.....414,32.Cu ocazia asta am fost si in showroom si am vazut noile modele dacia logan ,sandero si stepway si am facut si un testdrive cu sandero stepway 0.9/90cp,deci in concluzie a fost o zi reusita....

Comment

• Pacat de intalnirea ratata, nu?; las' ca ne spui duminica ce si cum e cu noile modele.
        O saptamana buna.

Comment

• Originally posted by gl_mmm View Post
          Pe mine ma intereseaza strict o reparatie pe banii mei, fara CASCO (pt ca n-am!), deci ieftina si de o calitate satisfacatoare. Nu vreau sa inlocuiesc nicio componenta (capota, aripa, usa, cupola) pentru ca nu are rost. Daca s-o putea bine, daca nu, asta e. Benzina sa fie! Ca talpa am io ...
          Analizam problema.
          Ieri am dus si eu masina la un mester, care lucreaza in sistemul neconventional, fara chit si revopsire, adica asa cum doresti si tu; sa vedem cum iese.

Comment

• 's foarte curios sa vad cum iasa.

Comment

• Cumva la un garaj spre viaduct? Pe langa un depou?
              GL-22-TOF

Comment

• Originally posted by gl_mmm View Post
                's foarte curios sa vad cum iasa.
                Poate ne intalnim duminica si vedem rezultatul.
                @daniel
                E chiar in curtea depoului.
                Last edited by IancuMIC; 20 November 2012, 20:43.

Comment

• Eu am reparat neoanele de acolo...
                  Da, face treaba buna. Mai era cu cineva asta vara. De fapt il cunosc pe celalalt baiat, nu pe proprietarul garajului. Dar stiu cum lucreaza. Merita.
                  GL-22-TOF

Comment

• Sper sa iasa. Cu revopsitul nu ma incanta, mai ales ca vopseaua masinii mele, zic eu, e destul de ok; de acum alegerea e facuta.
                    Mai multa lume mi l-a recomandat, sper sa merite.

Comment

• O faci pe casco? ca eu am fost la el si mi-a cerut un pret de..... m-am lasat la mana mea

Comment

• Cu bani de la Casco; am cerut "regie proprie".
                        Am gasit intelegere (trebuia sa cer asta cand mi-au intocmit dosarul de dauna) la Omniasig.

Comment

• salutare ! stie cineva daca in galati lucreaza cineva cu fibra de sticla si stie sa faca prelungire la capota ? "badboy look " ?

Comment

• geo sunt destui baietasi buni..dar sunt cam scumpi la batut fibra..si zic asta la cine cunosc ca face treaba buna..
                            http://www.loganclub.ro/forum/logan_...-t52046p4.html

Comment

• sunt baieti care asi au facut singuri
                              gl 75 emy
                              ;)

Comment

• Am rezovat cu loviturile de grindina precum si altele usoare la tabla loganului; pentru moment eu spun ca chiar e foarte bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google