Era o ocazie excelenta de plimbare, de intalnire, am mai spus-o; asta e, alta data.
Discutii generale
Collapse
X
-
Salutare,am facut si eu prima revizie ,la an ca am doar 12000 km,baietii foarte serviabili si atenti.Cu schimbat filtre(aer,habitaclu,ulei),ulei si verificarile lor"daca merg luminile,stopurile si verificarea vizuala pt lovituri si alte alea...m-a ajuns factura la sfarsit suma de.....414,32.Cu ocazia asta am fost si in showroom si am vazut noile modele dacia logan ,sandero si stepway si am facut si un testdrive cu sandero stepway 0.9/90cp,deci in concluzie a fost o zi reusita....
Comment
-
Originally posted by gl_mmm View PostPe mine ma intereseaza strict o reparatie pe banii mei, fara CASCO (pt ca n-am!), deci ieftina si de o calitate satisfacatoare. Nu vreau sa inlocuiesc nicio componenta (capota, aripa, usa, cupola) pentru ca nu are rost. Daca s-o putea bine, daca nu, asta e. Benzina sa fie! Ca talpa am io ...
Analizam problema.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
-
Sper sa iasa. Cu revopsitul nu ma incanta, mai ales ca vopseaua masinii mele, zic eu, e destul de ok; de acum alegerea e facuta.
Mai multa lume mi l-a recomandat, sper sa merite.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
geo sunt destui baietasi buni..dar sunt cam scumpi la batut fibra..si zic asta la cine cunosc ca face treaba buna..
Comment
Comment