Intradevar acum nalba este dealer chevrolet am fost eu acum doua zile si am facut bracajul la ei o parte din angajati sunt aceeasi. Am fost suprins sa vad ca pe factura au sigla, de numirea de la peugeot.
Discutii generale
Collapse
X
-
Problema se pune daca mecanicii isi mai amintesc de ...Logan cu placere ; in aste conditii, eu unul n-as risca sa fac o reparatie mai ampla la ei; gen distributie, etc.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Cu asta m-am jucat astazi dupa amiaza, cam o ora.Attached FilesDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Citeste si sterge unele coduri de eroare ce tin de functionarea motorului; se poate vizualiza in timp real, live adica, paramertrii motorului; dupa cum s-a vazut in poza de mai sus, exista in unele cazuri si vizionarea grafica.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Pt cei interesati, am primit o oferta pe email de la iatsa pt acea revizie de 60.000. Abia am primit azi dupa ce eu le am cerut o oferta de pret martea trecuta.Attached FilesCars don't kill people. People kill people!
Comment
-
La aceasta factura din total se scade pret manopera distributie+accesorii conf. ofertei dacia; deci pretul final platit va fi mai mic.
Am o asemenea factura; am facut distributia+accesorii pe 07.nov.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
La kit-urile distributie si accesorii, fiind piese de origine dacia, beneficiez de garantia comerciala a produsului, inscrisa in certificatul de garantie al pieselor respective. Cei de la service mi-au spus ca 60.000km sau 4 ani, da' eu n-am vazut ce scrie in acele certificate, ca raman la ei.
Manopera 1 an, cel putin asa mi-au zis.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment