Originally posted by Nikolas_bnm
View Post
Discutii generale
Collapse
X
-
Dragi galateni vad ca vreti sa ma suparati... In primul post am solicitat urmatorul lucru.
[QUOTE Doritorii sa ataseze o poza cu ceea ce vor.[/QUOTE]
In afara de danielliviu care a postat o imagine cu ceea ce vrea ceilalti au solicitat ca vor dar nu au atasat o imagine cu ceea ce vor sau au atasat o foto care nu e conforma cu ceea ce e pe masina...Va reamintesc inca o data ca eu nu sunt Nostradamus sau oracolul din Balcesti...Deci am rugamintea la voi...Daca vreti intradevat acele imbunatatiri ale siglei sa copiati prima poza la voi in calculator sa o deschideti cu programul Paint sa mentionati pe foto ce culori doriti si sa o urcati inapoi pe forum.
Atasez inca o data sigla pe care o vreau eu si cea pe care o vrea danielliviu...Daca vreti una dintre aceste modele specificati pe care.
Sunt curios ce va iesi.Last edited by valeriuciprian; 18 July 2008, 05:52.sigpic
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostDeci...Lucian vrei asa cum vreau si eu da?
daca nu , nu
danielliviu : Cum crezi ca se poate pune consola centrala de phase2 ( care este identica cu sandero ) la noi? Ai vazut cum arata macar ? Pe bune nu din poze? NU SE POATE DECAT DACA IEI SI BORDUL
Comment
Comment