Are idee cineva dintre voi, daca detectoarele radar sunt permise in Republica Moldova?
Discutii generale
Collapse
X
-
Am gasit ceva interesant, zic eu.
Lista camerelor fixe de pe teritoriul Romaniei, updata la 25 iulie 2008.Attached FilesLast edited by lupulucian; 2 August 2008, 23:07.
Comment
-
O ideie care cred ca se merita realizata, ce spuneti?
Comment
-
Plafoniera respectiva este de la RENAULT LAGUNA merge si de la CLIO2, si se poate adapta la Logan.
Comment
-
Salut tuturor loganistilor de pretutindeni.Am gasit si eu o pauza de vacanta si am intrat sa vad ce se mai intampa,si vad o schimbare:Cine e noul sef(a) anca 16 v? Lamuriti-ma ca nu-mi mai pot continua vacanta.Ok multumesc anticipat pentru explicatii . Domnule Ady 62 drum bun si vacanta placuta.
Comment
-
Originally posted by lupulucian View PostAm gasit ceva interesant, zic eu.
Lista camerelor fixe de pe teritoriul Romaniei, updata la 25 iulie 2008.
Originally posted by ady62 View PostO ideie care cred ca se merita realizata, ce spuneti?Plafoniera respectiva este de la RENAULT LAGUNA merge si de la CLIO2, si se poate adapta la Logan.
Originally posted by Nikolas_bnm View PostSalut tuturor loganistilor de pretutindeni.Am gasit si eu o pauza de vacanta si am intrat sa vad ce se mai intampa,si vad o schimbare:Cine e noul sef(a) anca 16 v? Lamuriti-ma ca nu-mi mai pot continua vacanta.Ok multumesc anticipat pentru explicatii . Domnule Ady 62 drum bun si vacanta placuta.Last edited by valeriuciprian; 5 August 2008, 07:29.sigpic
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostInteresanta lista aceea...Multumesc ...Dar mai interesant ar fi sa spui de unde ai gasit-o...Poate este actualizeaza si ar fi pacat sa nu fim la zi.Uite aici mai sunt doua camere video la Calimanesti Caciulata.
Mai interesant cel putin in cazul meu ar fi sa montez o plafoniera ce spot de lectura pe fata si cea simpla care e acum pe masina sa o muntez in spate.
Concediu placut Nikolas...Cu anca ce mai ai acum? detaliaza putin ca nu m-am prins
Comment
-
Originally posted by danielliviu View PostPentru cine este interesat.... Am reusit si am invatat sa schimb pe negativ (se inverseaza zonele luminate cu cele intunecate) pentr display-ul lcd din bord. Voi doar sa-l demontati si eu il rezolv...
Comment
Comment