Originally posted by Nikolas_bnm
View Post
Discutii generale
Collapse
X
-
Last edited by lupulucian; 16 October 2008, 07:27.
-
Q: Exista in zona Galati - Braila vreo spalatorie unde se poate spala masina si pe "burta"?
Am avut ocazia sa vad ce e pe sub masina mea: noroi garla, paie, balegar, etc. Ma gandesc ca pe udeala se imbiba cu apa tot jegul ala si tine umezeala mult mai mult timp conducand evident la o coroziune prematura.
Comment
-
Originally posted by gl_mmm View PostQ: Exista in zona Galati - Braila vreo spalatorie unde se poate spala masina si pe "burta"?
Am avut ocazia sa vad ce e pe sub masina mea: noroi garla, paie, balegar, etc. Ma gandesc ca pe udeala se imbiba cu apa tot jegul ala si tine umezeala mult mai mult timp conducand evident la o coroziune prematura.
Comment
-
Am si io o problema : azi cand sa trag masina in parcare a trebui sa trec peste o bordura cand turam motorul sa pot trece peste bordura se aude un zgomot in partea stanga crrrrrrrrrrrrrrr ,stiti ceva?
si in legatura cu dopurile si cu stikcarele daca maine nu pot sa vin la intalnire cum pot sa le iau ?
Comment
-
Originally posted by crapino View PostAm si io o problema : azi cand sa trag masina in parcare a trebui sa trec peste o bordura cand turam motorul sa pot trece peste bordura se aude un zgomot in partea stanga crrrrrrrrrrrrrrr ,stiti ceva?
si in legatura cu dopurile si cu stikcarele daca maine nu pot sa vin la intalnire cum pot sa le iau ?
Nu-i problema cu stickerele si dopurile. Le poti gasi saptamana viitoare. Promitem sa nu le dam la altii.
Comment
Comment