Asta e stiker?
Discutii generale
Collapse
X
-
M-as baga la asa ceva pt ca arata super tare. Problema este ca nu stiu cum este facut si deci nu stiu daca cei de la Print Area (sau altii din zona) pot sa fabrice. Oricum ar fi, ne-ar trebui un model in format electronic pentru a putea comanda. Vorbim cu Sonikel (dam o spaga), poate ne da niste info?
Comment
-
Referitor la stickere loganclub pentru parbriz, am gasit aici ceva http://www.autoaccesorii.ro/sticker_...y.php?parent=5. Chestia este ca folosesc imaginea noastra ca model si la pretul de pana in 30 roni chiar este foarte bine. Intru in legatura cu ei.
Comment
-
Originally posted by Nikolas_bnm View PostAsta e stiker?
Originally posted by gl_mmm View PostVorbim cu Sonikel (dam o spaga), poate ne da niste info?
Originally posted by lupulucian View PostDe ce nu vorbim cu Sonykel si sa ne trimita el ?. Cu banii inainte bineinteles
Acest tip de stikere se numesc multistrat si din cate mi-a spus Sony nu sunt greu de facut...Mi se par finute si de bun gust...
Referitor la parasolarul prezentat de Lucian intr-ul link anterior...Nu stiu...Sunt multi (cred ca sunt) care au partea de sus a geamului fumuriu si ar fi pacat sa acopere acea parte...Cel putin eu am pusa folie oglinda pe interior si parca nu as acoperi-o...
Mai vorbim aici si maine la intalnire...sigpic
Comment
-
Ce legatura are asta cu discutiile generale?
Vezi ca ai gresit topicul...Deci cat alcool ati consumat la gratar?Va ramas si azi in sange?Last edited by valeriuciprian; 3 November 2008, 21:48.sigpic
Comment
Comment