difuzoru` spate si eleronu luneta m`ar tenta mult si pe mine
Discutii generale
Collapse
X
-
Pentru toata lumea din Logan club (in special pt cei care vin si la intalniri) a fost o SUPER intalnire de amintire a anului 2008 in LC G. Cei prezenti au simtit-o din plin . Sa ne regasim sanatosi si fara dureri de cap in :04.01.2009 ora 11:00 in celebra Parcare Popescu,sau la stadion? ce spuneti?Last edited by lupulucian; 28 December 2008, 19:32.
Comment
-
@bogdan 1984 Vorbeste cu shokalipticu, e meseriasul din domeniul audio LCG. Totusi sunt destule marci mai necunoscute publicului larg, care sterg pe jos cu alpine, pioneer, sony, samd. Parca shoka avea si magazin, daca nu ma insel.Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Montare suplimentara suport bricheta.Attached Files
Comment
-
La Berin pe Cosbuc. Dar depinde de mai multe chestii reusita unui polish. Daca a trecut de lac, n-ai ce sa-i mai faci. Si asta la vopselurile metalizate. La cele pastel este mult mai dificil.
Stiu ca ai vopsea metalizata. Poate ai noroc.Last edited by lupulucian; 3 January 2009, 19:52.
Comment
-
Dupa un an de activitate al loganclubului Galati, vin cu o rugaminte. Atasat veti gasi un formular, structurat pe rubrici, zic eu, diverse. Rugamintea mea catre voi este aceea de a completa cat de obiectiv se poate, toate rubricile cuprinde in acest formular. Scopul principal al acestuia este de a inbunatati activitatea in cadrul loganclubului Galati. Si inca un lucru foarte important : Garantez personal pentru confidentialitatea tuturor opiniilor postate.
Am sa tin acest formular deschis, timp de o luna de zile, incepand de astazi, data limita fiind 5 februarie.
Last edited by lupulucian; 5 January 2009, 18:40.
Comment
Comment