fratilor..pana la urma care cum si`n ce fel si`a montat mocheta aia care cica ar masca cricul? ca nu prea i`am dat de capat
Discutii generale
Collapse
X
-
Cateva poze pentru inceput...
Hai sa incep sa pun si niste poze pentru cei curiosi: Cam asta s-a intamplat saptamana asta cu masina lui Leonard:
- s-a demontat tot, s-au facut modificarile de rigoare, si azi am inceput sa montez la loc. Mai ramane iluminarea (cablat, montat leduri) pentru maine.
Mai multe poze duminica, dupa vizionarea masinii la intalnire.. Oricum, cele mai interesante le-am lasat pentru viitorul topic de la My Ride al lui Leonard.
Attached Files- IMG_3209.JPG (330.3 KB, 31 views)
- IMG_3210.JPG (307.8 KB, 32 views)
- IMG_3212.JPG (256.1 KB, 30 views)
- IMG_3244.JPG (231.6 KB, 28 views)
- IMG_3254.JPG (280.3 KB, 34 views)
- IMG_3263.JPG (226.8 KB, 31 views)
- IMG_3273.JPG (256.6 KB, 32 views)
- IMG_3275.JPG (261.8 KB, 33 views)
- IMG_3285.JPG (319.1 KB, 33 views)
- IMG_3247.JPG (309.2 KB, 30 views)
Comment
-
Originally posted by cocolino06 View PostLucian in legatura cu plecarea la IASI !!!!!! cazarea este super unde am vorbit ,dar distanta este colosala pentru o zi de duminica .Totul este OK in afara de drumul spre IASI !!!!!!!Te rog sa te gandesti si vorbim la intalnire\
Comment
-
Originally posted by andrrei_ro View Postdintre cei cu masini pe benzina...care aveti si ma puteti ajuta si pe mine cu 2 litri de benzina? imi trebuie pt o drujba...va rog mult
Vezi ca la drujba iti trebuie si ulei.
Era unu GL-01-PEC (O) care avea benzina
Din Logan e mai greu de scos carburant din rezervor...asa ca ...sigpic
Comment
-
Am inteles aluzia, Andrei. Alti prieteni? ......asa asa. Ok
Originally posted by leony69_ro View PostBRAVO DANIEL ! SUPER LUCRARE ! Am fost jos la masina acum cind este intuneric.se vede super marfa. o singura problema!hai sa tragem si cablu de net si gata, ma mut in masina! poze poate maine seara ca acum eram "cam grabit" din cauza frigului.
Comment
Comment