fratilor..pana la urma care cum si`n ce fel si`a montat mocheta aia care cica ar masca cricul? ca nu prea i`am dat de capat
Discutii generale
Collapse
X
-
Cateva poze pentru inceput...
Hai sa incep sa pun si niste poze pentru cei curiosi: Cam asta s-a intamplat saptamana asta cu masina lui Leonard:
- s-a demontat tot, s-au facut modificarile de rigoare, si azi am inceput sa montez la loc. Mai ramane iluminarea (cablat, montat leduri) pentru maine.
Mai multe poze duminica, dupa vizionarea masinii la intalnire. . Oricum, cele mai interesante le-am lasat pentru viitorul topic de la My Ride al lui Leonard.Attached Files- IMG_3209.JPG (330.3 KB, 31 views)
- IMG_3210.JPG (307.8 KB, 32 views)
- IMG_3212.JPG (256.1 KB, 30 views)
- IMG_3244.JPG (231.6 KB, 28 views)
- IMG_3254.JPG (280.3 KB, 34 views)
- IMG_3263.JPG (226.8 KB, 31 views)
- IMG_3273.JPG (256.6 KB, 32 views)
- IMG_3275.JPG (261.8 KB, 33 views)
- IMG_3285.JPG (319.1 KB, 33 views)
- IMG_3247.JPG (309.2 KB, 30 views)
Comment
-
Originally posted by cocolino06 View PostLucian in legatura cu plecarea la IASI !!!!!! cazarea este super unde am vorbit ,dar distanta este colosala pentru o zi de duminica .Totul este OK in afara de drumul spre IASI !!!!!!!Te rog sa te gandesti si vorbim la intalnire\
Comment
-
Originally posted by andrrei_ro View Postdintre cei cu masini pe benzina...care aveti si ma puteti ajuta si pe mine cu 2 litri de benzina? imi trebuie pt o drujba...va rog mult
Vezi ca la drujba iti trebuie si ulei.
Era unu GL-01-PEC (O) care avea benzina
Din Logan e mai greu de scos carburant din rezervor...asa ca ...sigpic
Comment
-
Am inteles aluzia, Andrei. Alti prieteni? ......asa asa. Ok
Originally posted by leony69_ro View PostBRAVO DANIEL ! SUPER LUCRARE ! Am fost jos la masina acum cind este intuneric.se vede super marfa. o singura problema!hai sa tragem si cablu de net si gata, ma mut in masina! poze poate maine seara ca acum eram "cam grabit" din cauza frigului.
Comment
Comment