Hai plimbaretilor,bagati ceva fotografii .Nu ne mai tineti in tensiune.
Discutii generale
Collapse
X
-
Initiez o actiune de realizare a legitimatiilor de membru loganclub Galati.
Astept pe una din urmatoarele adrese de mail
lupulucian@yahoo.com sau lupulucian2007@gmail.com
urmatoarele date
- nume si prenume
- o poza din fata , de formatul celei din pasaport, buletin, facute cu telefonul cel mai indemana
- o poza cu masina voastra - de preferat sa fie dintr-un unghi, nu din fata
- data intrarii in loganclub
- numarul de inmatriculare
- numarul de telefon
Comment
-
Da este o ideie formidabila LucianeAttached Files
Comment
-
Se face Luciane. Mai trebuie doar sa-mi fac o poza si e gata dosarul. Poza masinii, in cazul meu, va fi cea din avatar ... e buna? Sau facem duminica la intalnire poze proaspete si cu noi si cu masinile?
Legitimatiile vor putea fi atarnate de gat / prinse de haina?Last edited by gl_mmm; 19 March 2009, 08:05.
Comment
-
De ce ati inchis thread-ul Total Off Topic ?
Apasa pe imagine
Vor aparea discutii pe acesta temaAttached Files
Comment
-
Total offtopicul a inceput cu un rost, zic eu. ( ca nu am reusit sa-l aflu pana in momentul inchiderii, este altceva ). Si daca va aduceti aminte, am promis ca am sa-l inchid la 1 ianuarie a.c., din acelasi motiv. Dupa aceasta data, o perioada, s-a respectat in acest topic, regulile. Dupa care s-a revenit incet, incet la vechiul offtopic.
Si cine sa discute, inchiderea lui ? Cati au postat in opticul acesta? Maxim 10 membri. Duminica ii astept, pe cei 10 membri pentru relatii suplimentare. Avem topicuri pentru o gama diversificata de probleme, asa ca va rog sa le utilizati ca atare, respectand regulile.
Comment
-
Comment