asa se explica puterea impactului. eram in trecere si nu am putut opri ca sa ma uit mai atent. dar parca era si un autobuz pe acolo. nu mai tin minte exact. oricum, era multa lume pe acolo, ca la orice eveniment. se strang ca tiganii
Discutii generale
Collapse
X
-
Nicule nu fi teroristAttached Files
Comment
-
Ce tip de soft are? IGO, MIO, GARMIN, ROUTE66...de care. Nu-i suficient sa setezi ceva la ele. Trebuie sa incarci lista cu coordonatele camerelor si dupa aceea sa setezi optiunea de avertizare a camerelor fixe.
Lista camerelor fixe, pentru IGO de exemplu , update la 27 martie 2009, o ai in atasament.
Comment
-
@lucian cum aflu ce versiune de soft e?
@iashca am fost da n-am facut nimic nu era nimeni sa ma lamureasca a spus cam in jur de 80Ron cameraLast edited by lupulucian; 30 March 2009, 08:32.
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Postcine a mai vazut accidentul de pe strada care se intersecteaza cu faleza, acolo unde sunt cele trei localuri. dar stiu doar unul "marco polo". pe banda 1 erau bot in cur 4 masini. dar nu stiu cum s-a intamplat ca trei din ele parca erau parcate iar a patra a venit din spate tare si lea impins pe toate.sigpic
Comment
Comment