If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
a ajuns si galateanca cu bine la buhusi. dupa ce a scapat ca prin urechile acului (cu ochi dulci facuti politistului) de o amenda pt viteza. am primit echipa asa cum se cuvine si cum se obisnuieste prin partile locului..... haules baules, da` shukari mai sunteti, manca-v-as nivelul de trai.... am facut si poze, dar sunt in timpul seviciului acum si nu le pot posta....
Hai cu pozicile de la Bacau...
Relu...asa e...pe dig au pus restrictii de viteza pentru ca se asfalteaza(nu prea trebuia dar hai sa-i dam tare sa sfidam criza )...dar sa mor de ii inteleg...ieri am fost la Braila si erau semnele de limitare a vitezei (cum mergi spre Braila) intre podul de peste Siret si calea ferata(blocurile ANL)...pe dig nu am vazut nici un semn de restrictie de viteza...doar semnele cu 80 acoperite...si daca cineva de la blocurile ANL iese de acolo si se duce spre Braila nu va stii ca e reducere de viteza...va vedea doar semnul acoperit si ce-si zice...talpa tata si daca are nesansa va vedea albastru-rosu-albastru-rosu in fata ochilor
Buna dimi ! Ieri la orele 17 era radarul pe dig ,norocul meu a fost ca cel din fata mea mergea cu mai putin de 60 ca de altfel eu mergeam cu 80 .Bineinteles ca eu am ignorat indicatoarele dintre pod si calea ferata.
Trebuie sa recunosc. In prima poza sunt eu in cautarea lui Valeriu sa ii duc net-ul.Bine ai venit Valeriu si iti multumim pentru pozele cu bere dar gustul domle ,gustul cand il simtim !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment