salut lucian...mitsubishili e ala din bariera .. acolo am vazut
Discutii generale
Collapse
X
-
Originally posted by pownee View Postfacem un topic nou despre service in galati? sau imi recomandati voi unul?
Ai trei optiuni...IATSA Galati,Nalba galati sau Prisma Braila...fiecare are calitatile si defectele lui.Ce vrei sa ii faci la masina?
lupulucian azot baga in cauciucuri si la iesire spre Braila la vulcanizarea de pe partea dreapta ...cum iesi spre Real...deci si acolo.sigpic
Comment
-
La Nalba nu te lasa cu piesele tale...si ulei iti pun Dacia
La Iatsa te duci la ei si spui ca vrei alt ulei decat cel pe care il au...si te lasa...cal putin pe mine ma lasau cu uleiul meu (vroiam Elf) dar pana la urma am fost tot la Nalba ca de la ei am luat masina si mai cunosc pe acolo pe unul pe altul...
Parerea mea e sa bagi Elf...e recomandat de uzina (pe langa Dacia oil) si in caz de probleme sa nu iti poata reprosa nimic.
Iar de intors pe toate partile....fac operatiunile care sunt trecute in cartea de intretinere.sigpic
Comment
-
Mi-am luat masina de 3 saptamani, 800km, consum mixt 7% si e in scadere, pana acum multumit. mi-am schimbat oglinzile(asta a fost primul lucru) caci alea mici sunt panarama, mi-am pus de mcv, mi-am pus geamuri ionizate, plus cotiera, presuri, aparatori noroi, sper sa reusesc sa pun cateva poze cu ea, aaaaa cred ca baietii de la top line ar trebui sa-si faca service(mi-au placut cum au lucrat la masina)- andrrei_ro-merci ptr. indrumare, care vrea oglinzi electrice normale sa ma contactezeGL24NEK AMBITION 1,5DC
Comment
-
Valeriuciprian ce parere ai despre autocolant ? http://images.forum-auto.com/mesimag...New%20logo.jpg
.
Comment
-
Comment