In seara asta mi-a fost sparta masina.Cel mai valoros lucru e agenda telefonica.Cei care au numarul meu in agenda...ii rog sa-mi dea un mesaj sau un telefon.Sper sa-mi pot recupera numarul maine.
Discutii generale
Collapse
X
-
-
Originally posted by danielliviu View PostSi mai au si lumina alba... in loc de rosie.
Daca vrei ti le aranjez eu sa mearga cum trebuie.
din plictiseala am stricat un bec si mi-am schimbat iluminatul la butoane.
becul este format din cinci module de 2 becuri cu o rezistenta si de un modul cu 3 leduri si el cu rezistenta lui.
la butoanele pentru geamuri am folosit suportul original, cel galben, dar a trebuit decupat putin din buton pe interior pentru a face loc modulului.
la butoanele pentru luneta si inchidere neputand folosi suportul original le-am cam tziganit dar merg perfect.
la avarie, modulul cu 3 becuri, nu a ramas asa dar am uitat sa fac poze la ultima varianta.Last edited by glasses; 9 April 2012, 21:11.
Comment
-
Arata bine, dar din ce vad eu acolo lumina este putin cam intensa - nu deranjeaza noaptea?
In plus, durata de viata este destul de limitata pentru aceste leduri:
modulele de 2 leduri cu o rezistenta de 120ohmi = rezulta un curent de 63mA prin leduri (alimentate la 14,4V). In acest caz puterea disipata pe rezistenta ar trebui sa fie de 0,48W ceea ce este prea mult pentru o rezistenta SMD.
Sunt simple chinezarii facute pe vapor.... sa se arda cat mai repede.
Comment
-
Originally posted by danielliviu View PostArata bine, dar din ce vad eu acolo lumina este putin cam intensa - nu deranjeaza noaptea?
In plus, durata de viata este destul de limitata pentru aceste leduri:
modulele de 2 leduri cu o rezistenta de 120ohmi = rezulta un curent de 63mA prin leduri (alimentate la 14,4V). In acest caz puterea disipata pe rezistenta ar trebui sa fie de 0,48W ceea ce este prea mult pentru o rezistenta SMD.
Sunt simple chinezarii facute pe vapor.... sa se arda cat mai repede.
Comment
-
Originally posted by gl_mmm View PostIntrebare: cum se scot butoanele din bord?
Am becul ars pe butonul de dezaburire si nu stiu cum sa-l scot ...
Comment
-
salut la toti golanii!! fratilor trebuie sa-mi pun placute de frana sunt pe duca, am tot citit si nu-s hotarat, as fi vrut sa iau de pe okazii placute renault facute de textar la 60lei+10lei cost livrare, ma gandeam si la astea http://www.daciashop.ro/placute-Ferodo-Premier, da-ti si voi cu destele in tastatura si spuneti ce parere aveti @@ si ce-mi recomandati, banii de care dispun sunt 100lei !!!
Paste fericit la toti golanii de oriunde sa-r afla ei !!!
Comment
Comment