Tot pe Augustin il recomand si eu, am vazut ce fel lucreaza...
Discutii generale
Collapse
X
-
Miercuri am programare la constatare; ma gandesc ca la cupola, unde am cateva lovituri, se poate face prin metoda asta PDR. Capota fata, probabil se inlocuieste si o aripa care sunt mai atinse.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Cand o sa meriti respect, o sa-l ai. Nu din partea mea, eu nu ti-am facut nimic sa incepi tu primul mistourile ieftine la adresa mea.
Nu te cunosc si nici nu am de gand.
Las-o balta si uita ca exist, fara alte aluzii de doi bani la alte postari de pe forumul asta.
Aici ar trebui sa ne ajutam, nu sa ne certam.
Comment
-
Ma rog, cum vrei, dar gresesti.
Ti-as aduce aminte ca atunci cand eu am recomandat ca vopsitori pe cei de la Nalba(tocmai scosesem un Opel de acolo, deci era normal sa am o parere), tu m-ai contrat intr-un mod nepoliticos; cam asta e....Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Daniel, asta-i argumentul pe care trebuia sa-l aduci in acea discutie, nicidecum sa ai acea iesire vizavi de postul meu; era pana la urma parerea mea si nu consider ca trebuie sa tipi sau sa fii vulgar sa-ti impui un punct de vedere, in general vorbesc.
Deci nu o lua ca ceva personal, stai linistit, chiar nu e cazul; pur si simplu am o problema cu tipul asta de reletii, cu "recomandare". Adica ce, daca nu vii din partea cuiva nu ar trebui sa-ti faci treaba, sau cum? Nu cred ca tu asa faci, iar daca faci asa, e numai probleme ta.Last edited by IancuMIC; 27 July 2012, 07:10.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Nici eu nu sunt de acord cu "recomandarile", dar asta e situatia reala in serviceurile noastre. Nu trebuie sa ne ascundem dupa deget, dar foarte rar gasesti pe cineva interesat sa-si faca treaba asa cum trebuie. Majoritatea fac doar de mantuiala....
Iar daca as fi facut si eu asa, mai bine ma lasam de meserie.
Comment
-
salutarre tuturor,am si eu o intrebare de 10 puncte...stie cineva cum se scoate nuca de la schimbatorul de viteze? s-a tocit pielea si as vrea sa o inlocuiesc,am gasit pe cineva din sibiu care se ocupa cu asa ceava...daca aveti si alte idei sunt binevenite.....
Comment
-
-
Gata suta!
Si notele mele pentru fiabilitate.Attached Files
Comment
Comment