Cum adica din febr.2008 s-au schimbat lucrurile atat de mult?
Discutii generale
Collapse
X
-
Si`acum noutati din ciclu` "soferie te halesc"
in urma cu 25-30 de min eram la semafor la masnita. In fata mea un taxi in fata taxi`ului o tanti. Se face verde. Pleaca toata lumea ...Cand sa treaca si tanti se fac rosu` si se opreste. Taximetristu` nervos care era in fata mea a plecat asa tare si a accelerat ca atunci cand s`a oprit tanti el n`a mai franat si`a intrat in plin in ea si cu oleaca de viteza (cam 40km/h). Daca nici la semafor nu mai putem sta linistiti ce facem fratilor? Mergem cu maxi taxi?Attached Files
Comment
-
Andrei,asta se cheama destin! Dar trebuie sa se indeplinaesca o intrega gama de date pentru producerea unui accident! Stii cum e vorba aia "te fereste pana te loveste"Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
Eeh...Bine ca nu am fost eu in fata lui ca pe bune il incingeam bine si p`orma la politie..Cat de idiot trebe saa fii sa intrii in cel din fata ta? Si`n ditamai aglomeratia...
oricum nu`i primu` care se intampla in fata mea..Am mai vazut vreo 3-4 chiar si mai urate..Din fericire pt mine mereu am fost in spate
Comment
-
Deschid lista pentru aceste dopuri mult asteptate.
Comment
-
Originally posted by andrrei_ro View PostAstea sunt cele de la capota? Vreau si eu 2-3..Cat e unu?
si m`ar interesa daca mai ai si busonu` ala pt roata de rezerva..Ca am uitat sa zic la intalnire
Pentru roata de rezerva, mai am distantiere.
Comment
-
Ultima "gaselnita" in materie de spalatorii auto...In parcare la Kaufland sunt niste masinarii cu care se paote spala masina cat timp esti la cumparaturi...Pretul este de 13 lei...Nu sunt sigur daca e int+ext dar azi ma voi documenta...Au si site pe net... http://www.starwash.ro/sigpic
Comment
Comment