@cata29 pai cred ca le plac masina mea o vor pe telefon sau cine stie unde ) veniti sambata cu foi impart autografe
Discutii generale
Collapse
X
-
-
1. Iashca GL 93 YCO indraznesc eu cu lista de gratar duminica 05.04.2009 dupa intalnire
2. birky GL 81 CIC
3. lucian GL 99 RLR
4. Nikolas_bnm GL 98 BNM ( Va rog sa fiu sunat cand se incing carbunii,altfel nu vin,sunt satul de vise
5.Florinred
iar nu ne adunam 10 doritori?Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
e o obsesie pe aici pe undeva
Comment
-
1. Iashca GL 93 YCO
2. birky GL 81 CIC
3. lucian GL 99 RLR
4. Nikolas_bnm GL 98 BNM ( Va rog sa fiu sunat cand se incing carbunii,altfel nu vin,sunt satul de vise)
5. Florinred Gl 06 GDG
6...
Cine mai doreste sa se treaca pe aceasta lista ,sa stim cu siguranta ce avem de facut.
[COLOR="Red"[/COLOR]
Comment
-
ÃŽncă nu m-am decis în privinţa grataruluiAttached Files
Comment
-
Ce mai buna friptura la gratar o face NicuAttached FilesLast edited by ady62; 5 April 2009, 09:23.
Comment
-
Super intalnirea voastra de azi.... pacat ca am lipsit. Dar avand in vedere vremea de afara precum si faptul ca de 1 luna tot amenintati cu un gratar care nu se concretizeaza..... n-am mai rezistat. Poate o poza va face pofta pe viitor si chef de niste mici Cu dedicatie de la gratargiul-sef de azi Pofta buna!
Din pacate voi lipsi la urmatoarele 2-3 intalniri din cauza scarbiciului. Sorry.Attached Files
Comment
Comment