singurii baieti buni la chestia asta iti recomand berinul de pe cojbuc dar sa stai langa iei sa nu dea cu prea multa solutie sa ti le murdareasca
Discutii generale
Collapse
X
-
Regionala Brasov 27-28.02.2010
In 27-28 februarie 2010 este Regionala la Brasov. De fapt cam e Nationala ...
E careva amator? Eu am fost si anul asta si a fost super. M-am cazat de vineri in Predeal: zapada, sanius, schi (altii, nu eu), telescaun, bulgareala, imbatat sus in Clabucet cu coborare prin padure (6 ore), gratar, lanturi de zapada pe roti, etc. etc. Intalnirea oficiala in Brasov ... si ea de exceptie, ce mai! M-as duce si a doua oara dar e cam devreme sa ma pronunt. Oricum, daca e cineva amator, discutam si poate ne combinam ... la benzina ... bai minte agera ... repede te-ai gandit la prostii.
Comment
-
Salut baieti am si eu nevoie de ajutor din partea voastra daca se poate.am luat o amenda sambata in galati str. siderurgistilor pt viteza.71 km/h.am platit amenda in 48 de ore,dar trebuie sa trimit copie dupa chitanta la sediul politiei constatatorului.ma puteti ajuta cu o adresa ?trebuie sa merg la posta si nu stiu ce sa scriu la destinatar...ipj galati birou rutier ? multumesc anticipat.mentioneza ca sunt din tulcea.
Comment
-
Ptr. danielliviu
Iti cer parerea si eventuale corecturi pentru montajul asta micut
Comment
-
Comment
Comment