Cine stie un service sau o vopsitorie dedicata in galati unde sa nu i-a pielea de pe mine si sa faca treaba buna ? Ma intereseaza sa vopsesc o bara spate si daca stiti cam la ce suma sa ma astept! Ce recomandati?
Discutii generale
Collapse
X
-
Originally posted by valeriuciprian View PostPentru seaua de motocicleta cred ca merge si un burete clasic...si daca il iei mai gros si il presezi iese la fel de solid ca cel de la bancheta masinii...si cand spun sa il presezi spun sa il "strangi" cu pielea de la exterior.Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun...eu am la un coltar de bucatarie burete clasic la fel presat si de vreo 6-7 ani folosit zilnic se comporta bine.Attached Files
Comment
-
Da...cam dificila forma...si cred ca iti trebuie o bucata mare de burete si sa tai din ea forma dorita...asta e cea mai buna solutie...daca nu incearca cum am spus.
keket...nu am avut de-aface pana acum cu vopsitoriile din galati si nici nu imi doresc ...in schimb gl_mmm stiam ca a avut niste contacte cu vopsitorii...poate te ajuta el cu un sfat.sigpic
Comment
-
Originally posted by keket View PostStiti firma CromoVip de pe cosbuc care lucreaza in fibra de sticla? Am avut un accident si am spart o bara de C3 si vreau sa ma duc la ei s-o repar! A mai reparat cineva la ei ?sigpic
Comment
-
Multam fain de sfaturi! Le-am urmat si a urmat si rezultatul:sigpic
Comment
-
70 de lei! Un pret mai mult decat satisfacator tinand cont ca la Citroen imi cerea 560 de lei pe bara grunduita fara ornament negru,iar la Zetec am gasit cu 350 de lei!Apropo la Citroen cica nu era varianta originala...nu am mai indraznit sa intreb cat era aia.sigpic
Comment
Comment