capota la motor e putin indoita...si a pocnit vopseaua ,faruri sunt putin crapate si ciupite,protectia de sub bara e in forma de u ca mi sa deplasat bara din cauza impactului si mi sa apropriat nuj ce de radiator din ce mia zis ala si e si radiatorul indoit putin...
Discutii generale
Collapse
X
-
-
da cam asa..30-40 aveam ca nu miau sarit air bag-urile si au masurat si urma de franare ...iar pagubele la mn nu sau estimat ...dar mia zis tipul cu fiatu in care am intrat ca la el e undeva la vreo 60 de milioane ca are triplele pocnite bara spate,portbagajul ,fusta spate a masinii ,si indoit aripile din cauza impactului ca lam prins cand el a franat si iam dat un sut s amearga mai departe si vopsire a pieselor ...
Comment
-
Am casco full la ea...si eu mio fac pe casco fara nici sa dau un ban...dar vroiam pe cineva de la asiban o pila o ceva ca sami schimbe si cauciucurile ca nam mai fost la politie ca sa mai dau declaratie ca a fost masina vandalizata ca am avut cauciucurile intepate...
Comment
-
Atentie
limita de viteza pe dig s-a ridicat la 80 km/h.
semnul de BRAILA s-a mutat. nu mai este in curba de langa adapostul de suine, este inainte de acest adapost.
aseara era radar MCV la APAn cu fata spre galati. noroc cu un sofer care l-a vazut (radarul era bine budit) si am incetinit sub 60 km/hsigpic
Comment
-
Merci Bogdan de info...si in completare...
Acţiunea Speed se întoarce:Pe parcursul întregii săptămâni, începând de luni, 26 aprilie, până pe 2 mai, Poliţia Rutieră Galaţi va supraveghea traficul, acordând o atenţie deosebită şoferilor care nu respectă limita de viteză impusă prin Codul Rutier”, declară comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al instituţiei gălăţene.
Ochii cat cepele.sigpic
Comment
-
Copilashi, avem printre noi doritori de drive test cu Duster-ul? Ca ma bate-un gand ...
Mergem intr-o dupa amiaza, programez eu dinainte, si ne dam cu 4x4 pana lesinam.
bgd_puya, tu te duci singur, cand vrei tu!
Ce remarca buna domnu Mircea..nu`i nimic..nu merg cu voi..dar si cand imi iau duster sa ma rogi hai bogdane duma si pe mn o tura)
Comment
-
Bogdane...dupa fraza lui Mircea era pus emoticonul deci trateaza-l ca atare...adica in gluma...ce drac doar v-ati sprijinit unul de altul la iesirea campeneasca de 1 mai
Ma eu m-as baga la un drive test...singura problema este ca nu am cand...la dealer e deschis pana la 5 si eu scap la 4
Daca programati ceva la vreo 4 jumate ma bag si eu...daca nu asta e...imi iau Duster
Lista doritori de drive test cu DUSTER-ul:
1. laureatu'
2. iashca
3.valeriuciprianLast edited by valeriuciprian; 3 May 2010, 12:42.sigpic
Comment
-
Originally posted by bgd_puya View PostCopilashi, avem printre noi doritori de drive test cu Duster-ul? Ca ma bate-un gand ...
Mergem intr-o dupa amiaza, programez eu dinainte, si ne dam cu 4x4 pana lesinam.
bgd_puya, tu te duci singur, cand vrei tu!
Ce remarca buna domnu Mircea..nu`i nimic..nu merg cu voi..dar si cand imi iau duster sa ma rogi hai bogdane duma si pe mn o tura)
Comment
Comment