galatenilor va multumim pentru ca ne sustineti in actiuniile noastre
Discutii generale
Collapse
X
-
Vedem maine ce-o fi ... daca nu si nu atunci amanam pe saptamana viitoare.
Am facut invitatiile (72 buc) pentru posesorii de Logan. Si am si inceput distribuirea lor. Sa vedem rezultatele. Cine se baga promoter pentru club? Alaturi de mine bineinteles.Attached FilesLast edited by gl_mmm; 22 June 2010, 19:00.
Comment
-
Intalnit... discutat...baut...mancat (mai putin spre deloc)...planuit...stabilit...perfect atunci..la Intalnirile viitoare vom dezvolta subiectul.
Azi impart si eu niste invitatii.
Lista de contribuitori pentru actiunea caritabila de la CT:
1. gl_mmm
2. laureatu'
3. bogdan_1984
4. DeWiL
5. valeriuciprian
6. gheorghngv
7. anonim
8. birky
9. marian_s
10. andrrei_ro
La Mioveni voi preda suma stransa de LC Galati - 100lei (pana acum)...rectificare...suma s-a marit.. Daca mai sunt doritori ... joi este ultima zi in care se mai pot colecta donatii.Last edited by valeriuciprian; 24 June 2010, 06:59.sigpic
Comment
-
Perfect, sa vedem rezultatele invitatiilor. Scopul lor este unul simplu: dezvoltarea clubului prin marirea numarului de membri. Am vazut aseara ce inseamna sa dai liber imaginatiei intr-un scop sens constructiv ... s-a nascut ideea de a repara si DONA un PC vechi si stricat (placa baza arsa), unei case de copii. Asta face un club, cam asa trebuie sa functionez un club. Si am stabilit sa incercam in prima faza sa marim numarul de membri loganisti, crescand diversitatea, sporind puterea clubului.
Intr-un viitor apropiat vom gandi si o chestie legata de fidelizarea membrilor mai vechi. Nu stiu cum inca, vedem-vorbim.
Lista de contribuitori pentru actiunea caritabila de la CT:
1. gl_mmm
2. laureatu'
3. bogdan_1984
4. DeWiL
5. valeriuciprian
6. gheorghngv
7. anonim
8. birky
9. marian_s
10. andrrei_ro
11. ...
La Mioveni voi preda suma stransa de LC Galati - 100lei (pana acum)...rectificare...suma s-a marit.. Daca mai sunt doritori ... joi este ultima zi in care se mai pot colecta donatii.
Comment
-
uitati cine e in cadru, il cunoasteti de undeva?Attached Files
Comment
Comment