If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Felicitari celor care au onorat cu prezenta show-ul de la Braila...steag cu Logan Club Galati pe masina...super tare...de ce imi face impresia ca galatenii sunt peste tot?
Se pare ca avem un "loganist" care "dincolo" a fost bine primit. Adica la noi nu a fost bine primit si s-a dus la ceilalti loganisti, unde a fost primit cu bratele deschise. La noi, nu! In cazul asta ma bucur ca am scapat de el, indiferent cine-o fi! Pentru asemenea gest nu merita sa fie coleg cu noi. Sa fie sanatos si el si colegii lui cei noi!
Faza tare este ca habar n-am despre cine este vorba! Pe bune!
Haideti sa ne concentram pe cei existenti in club si daca e sa mai apara nouatati, scanam si daca nu's de calitate se elimina singuri, prin neadaptare la o lume buna !
Mircea ... lasa lumea sa vorbeste...manelistic spus sa inteleaga tot romanu...si nu el a spus ca s-a dus dincolo pentru ca aici nu e bine primit (sau nu a fost bine primit) ...dar cineva a interpretat asta evident din punctul si numai din punctul lui de vedere...cum de altfel face mai mereu...ca na...asta e jmekeria da Galati
Eu inclin sa cred ca nu a stiut de existenta imparteli...si daca cei de "dincolo" ar avea taria de caracter sa nu mai vina dupa noi ar fi superperfect...dar nu au
Pai Relu va face operatiunea de sertizat cablul si a zis ca da si garantie...si duminica nu iesim la o pescuiala/ciorbareala?Oricum pana duminica vreau sa o fac.
Relu poate facem totusi si noi acele cabluri...ca ieri ne-am luat cu altele si am uitat
Ca sa eliminam orice suspiciune si orice rautate, care tinde spre mine, tin sa mentionez ca ,,loganistul" care a ,,plecat" la celalalt club nu sunt eu. Respect ceea ce fac toate aceste cluburi, ca si organizare, dar tin sa mentionez ca oficial nu fac parte din absolut niciun club automobilistic.
Relu deabea de acum se gandeste la Nationala de la Sibiu,pana acum sa ocupat cu pregatirea mostenitoarei pentru excursie.Valeriu in legatura cu cablurile sa stii ca nu am uitat,dar astazi nu am gasit papucul care sa prinda cele doua cabluri care vin impreuna la pompa de injectie.Maine il procur te sun si ne intalnim in parcare la mine si le rezolvam,sper.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment