Logan Club Galati la operatiunea "Porti deschise" Tulcea.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Io-l consider rasarit strict prin prisma cilindreei mici si a normei de poluare. Ca are si niscaiva cuplu e si mai bine (daca acesta avea val. maxima de pe la 1500 rpm...). Iar 'full'... Nu stiu, probabil preturile dotarilor, desi n-am studiat in detaliu. Probabil preturile alea se reflecta in calitate. Voi vedea la Tulcea...
    @Adi: Data trecuta - tot la Star Service - nu ne-am conversat mai deloc. Ti-am inteles indatoririle de 'asistent de gazda'. Chiar sunt mi-s curios cum vei face fata de data asta... Un box de R*d B*ll?

Comment

da credema ca nu stiu cum voi face fata , data trecuta am avut un sfert de parcare in grija acum o am pe toata. dar voi avea si mai multe ajutoare si sper ca va fi bine. daca nu imi voi face rost de o masinuta de golf sau un atv...
      si tinem cont si de experienta acumulata facem totul in asa fel incat sa fim f eficienti.

sigpic

Comment

Sony...eu cu Mircea ne bagam la ajutat...doar sa ne spui ce trebuie sa facem acolo.

AMR 17 zile.
        Last edited by valeriuciprian; 31 March 2010, 20:18. Reason: Automerged Doublepost
        sigpic

Comment

Originally posted by GL-83-SUN View Post
          ...
          15. GL-83-SUN (GL-83-SUN 1.6mpi 16v)
          16. ...
          Cei cu rosu sunt rugati sa se hotarasca pe ce liste vor merge la Tulcea.
          ...
          Doresc sa raman pe aceasta lista. Problema e ca vineri la ora 18 o sa fiu undeva pe drum intre Constanta si Galati ...
          Cu scuzele de rigoare, am sters un doritor. Din viteza! Imi cer scuze.
          Sony, sper sa ma poti ajuta. Multumesc!

sony, valeriu, GL-83-SUN aveti PM

Sper ca de data asta, lista sa fie completa.

Comment

nu mai am loc , intelegi ca efectiv nu mai e loc , oricum am depasit capacitatea parcarii cu peste 20%. cine vrea sa mai vina neanuntat sa se cupleze cu altcineva care era pe lista la masina. deci alta solutie nu exista sau ramane pe lista de dincolo si e ok si asa.

sigpic

Comment

Imi asum raspunderea, partea mea de vina, pentru aceasta situatie. DAR, cam asa se intampla cand va treceti pe 7 liste ... dimineata GL-83-SUN erai inca SI pe cealalta lista. Daca este asa de important pentru tine sa participi la aceasta lansare, iti cedez locul meu. Ca mi s-a cam facut lehamite ...

Comment

te-a mancat in.....sa strigi tare pe forum ca vrei miniregionala cine vrea sa se duca sa parcheze masinile in Constanta )
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

nu se cedeaza domne nici un loc sa fie clar. e pe lista cealalta vine cu ceilalti. acum dupa atatea , mai avem si pretentii ca vroiam expres sa fim pe o anumita lista.
                  Eu inteleg ca uni vor dar cadou si mocangeala si sa plece acasa dupaia dar nu mai e cazul de asa ceva.
                  Jocker nu fi rautacios.

sigpic

Comment

La placinte inainte: "Da-ne shawuarmele inapoi!!!"

Comment

• bai miticilor gata cu caterinca. am rezolvat si problem cu colegu sun

sigpic

Comment

• soni,multumesc!numarul 13 din lista mi-a adus noroc,ceea ce iti dpresc si tie!
                        Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
                        Andreea Trifu

Comment

• da sa speram ca asa va fi , imi propun de pasti sa mananc 13miei...

sigpic

Comment

• SoNyKeL si eu iti multumesc ca ai putut sa-l bagi pe nea iashca pe lista. Chiar merita.
                            @iashca: ne vedem la Tulcea.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Dati ma, dati cat puteti!

Comment

• Lista FINALA de participare Logan Club Galati la lansarea Dacia Duster de la Tulcea - STAR SERVICE - in 17.04.2010:

1. gl_mmm (GL-26-MRN 1.6mpi 16v) - cotizat 10 lei la banner
                                2. bogdan_1984 (BR-50-CBG 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
                                3. laureatu' (GL-06-TYE 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
                                4. tudor vasile(GL-28-TUD 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
                                5. cata29 (GL-24-BYA 1.5dci)
                                6. batranul70 (GL-07-AXT 1.6mpi)
                                7. DeWiL (B-96-DWL 1.5dci) - cotizat 10 lei la banner
                                8. gheorgngv (GL-84-NGV 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
                                9. bgd_puya (B-89-YCP 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
                                10. valeriuciprian (GL-06-YKI 1.5dci) - cotizat 10 lei la banner
                                11. Demon (GL-86-CNP 1.5dCI)
                                12. je5 (GL-06-LFU 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
                                13. iashca (GL-xx-YKO 1.5dCI) - cotizat 10 lei la banner

Cam asta este situatia dupa intalnirea de astazi. S-au strans 130lei. Ne-ar trebui 150lei.
                                Au mai contribuit (fara sa legatura cu plecarea la TL): vlad_codrescu, andrei_ro si GL-83-SUN.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google