mircea da-mi un nr de tel si dupa sarbatori te sun sa ne gasim undeva sa dau si eu pt bener nu am putut ajunge ieri ca am fost plecat la bucuresti cu treburi
Logan Club Galati la operatiunea "Porti deschise" Tulcea.
Collapse
X
-
nici in ziua de pasti nu am odihna...
esti si pe lista de dincolo ce rost are sa fi pe doua liste???
eu, adica EU sonykel organizator al acestui eveniment sustinut de STAR SERVICE am luat decizia ca cine e pe doua liste ramane doar pe una. Ce e asa greu???
sigpic
Comment
-
SONYKEL,dupa apox.48ore de la inscrirea pe lista ta ne-ai sters,motiv ptr care macar ca vizitatori ne-am inscris pe o alta lista ptr a putea participa in mod organizat[facand parte din acelasi club]
ASA SE INTIMPLA CAND NU-TI PLACE DE OCHII CUIVA[a altor persoane]SI AI BINEVOIT SA NE INLOCUIESTI CU ALTI COLEGI! ! !
Comment
-
nu stiu ce zici tu exact acolo nu mai scrie cu caps ca inteleg ca tipi la mine si nu imi place sa se tipe la mine. aratami dovezi unde te-ai inscris pe lista si cu cine ai fost inlocuit
tu vrei sa zici ca erai doar aici pe lista si dupa ce ai disparut de pe lista asta te-ai inscris pe cealalta? imposibil.
1. gl_mmm (GL-26-MRN 1.6mpi 16v)
2. bogdan_1984 (BR-50-CBG 1.4mpi)
3. laureatu' (GL-06-TYE 1.4mpi)
4. tudor vasile(GL-28-TUD 1.4mpi)
5. cata29 (GL-24-BYA 1.5dci)
6. batranul70 (GL-07-AXT 1.6mpi)
7. DeWiL (B-96-DWL 1.5dci)
8. gheorgngv (GL-84-NGV 1.4mpi)
9. bgd_puya (B-89-YCP 1.4mpi)
10. valeriuciprian (GL-06-YKI 1.5dci)
11. Demon (GL-86-CNP 1.5dCI)
12. catalingalati(GL-99-PYU 1.6mpi)
13. je5 (GL-06-LFU 1.4mpi)
14. sufleth (GL-29-MAV 1.4mpi)
15. GL-83-SUN (GL-83-SUN 1.6mpi 16v)
16. ...
asta e lista totala inainte sa facem modificari si stergeri. vad ca tu nu apari aici , deci vb ptr tine sau faci pe avocatul in numele altui coleg?
daca te referi la lista din topicul facut de mine la intalniri nationale se poate sa te fi sters din greseala ca de sunt om si gresesc si eu. imi e greu sa administre peste 150 de contacte si informatii dintro lista.
si iarasi revenim asupra problemei , daca te-am scos de pe lista asta , acum tu te-ai inscris dincolo , care e problema???? unde te doare? si daca sa intamplat ce zici de ce nu ai tipat atunci si vi acum cand faptul e consumat???
Am investigat putin problema pe lista de ``dincolo`` apari inscris de catre Alexutzuu pe Mar 27, 2010 12:41 pm . aici pe topicul asta nu te vat sa te fi inscris pe nici o lista.
pe topicul facut de mine sa facut curatenie totala de catre mine si sa sters tot dar nici pe lista care a fost acolo (o am intrun mail care a fost trimis catre Star Service) nu apari.
Deci calm explica-mi care este problema ta si ce te supara.
Ti-am zis anumiti colegi i-am scos eu din lista ptr ca erau pe 2liste unii ar fi vrut pe 3 daca se putea. Dar in cazul tau nu se pune problema tu in datele mele figurezi doar ca fiind inscris ``dincolo``.
sigpic
Comment
-
Sonykel"A TIPA''ar insemna ''A VORBI CU VOCE MAI INALTA DECAT NORMAL''eu doar te-am intrbat!!!
DACA MA-I STERS DE PE LISTA TA[DOAR A TA]si nu numai pe mine,de ce ai permis inscrierea altor colegi?Asta e intrebarea mea![Lucru afirmat si de tine]
Dupa acest gest al tau si numai al tau m-am hotarat sa ma transfer in cealalta formatiune Galateana.
La acesta hotarare am luat in cont si modul cum am fost tratat la intalnirea nationala de la Brasov!
Comment
-
prietene eu nu te vad inscris in nici o lista aici pe forum.
deci te freaca grija de altii sau care e problema?
e strict problema mea dece am permis inscrierea altor membri prin scoaterea altora.
e la mintea cocosului ca sa zic asa , prin scoaterea unori si delimitarea listelor sa permis inscrierea altor pe o lista sau alta. dar ma repet e strict problema mea si nu trebuie sa-ti dau explicatii desi ti le-am dat.
ti-am zis . explica-mi pe ce lista te-ai inscris si cu cine ai fost inlocuit.
sigpic
Comment
-
dany_emmyl, alexutzuu:
1. organizatorul acestui eveniment este Sonykel. El asigura logistica, el face posibil acest eveniment. Este o munca titanica, asa ca aratati-i putin respect si cititi ce s-a scris pe aici.
2. asa cum a scris si Valeriu, singura lista a loganistilor din Galati este cea de aici. Nu discutam de alte postari pe alte liste, in alte parti. Am spus foarte clar de multe ori ca AICI trebuie sa va inscrieti, nicaieri altundeva.
3. nu se accepta, de catre organizatori, sa va inscrieti pe mai multe liste. Cei care au facut-o totusi au fost stersi de aici. Asta-i "regula casei". Nu uitati ca avem statutul de INVITATI la Tulcea si trebuie sa respectam regulile impuse.
Comment
-
nu sunt doar eu suntem o echipa de cativa oameni si un director care crede in noi...
ideea e ca domnul alexutzu si domnul danny isi cam bat joc de noi. si fac tam tam fara motiv.
am tot cauta pe mail aici pe forum , intre posturile sterse si pe acest topic si pe topicul facut de mine. Ei nu apar pe nici o lista aici pe forum nu s-au inscris . Deci ori au visat ori isi bat joc de noi .
Si sa zicem ca nu-i asa si ca e o greseala din partea mea , si ca am incurcat eu listele. Care e problema??? Din moment ce Alexutzuu pe Mar 27, 2010 12:41 pm
s-a bagat pe lista si pe el si pe danny , dincolo. Deci unde e problema?
Ma repet chiar asa mult conteaza un premiu simbolic ptr voi? chiar asa obraz gros aveti incat faceti tam tam ptr acel premiu simbolic?
sigpic
Comment
-
Poate cu aceste posturi de mai sus se termina o data discutiile in contre din partea celor doua forumuri...si se trage si o concluzie clara ...fiecare forum cam ce valoare are...asta pentru cine are ochi sa vada.
On topic...
Iashca inca nu te apuca de ecusoane pentru ca iti voi da eu un fundal pentru ecusoane.sigpic
Comment
-
Sonykel,eu doar te-am intrebat''de ce daca lista a fost inchisa si am fost stersi totusi ai permis inscrierea altor colegi''?
Daca intrebarea va deranjat atat de mult''IMI CER SCUZE''!!!insa ti-n sa-ti multumesc ptr raspunsul dat.
In a incheia aceasta discutie precizez ptr a3a oara ca,,am fost inscris doar pe o singura lista unde sunt MIRCEA,VALI...si m-am transferat la cealalta formatiune D O A R dupa ce am fost exclus de aici.
In urma acestor discuti nu sunt suparat pe nimeni si nu am incercat sa-mi bat joc de cineva[de bunii mei colegi]dinpotriva abia astept sa va revad si sa servim inpreuna ceva ca intotdeauna.
Comment
-
oameni buni , intelegeti ca eu nu va gasesc aici pe nici o lista printre posturile care au fost sterse. unde v-ati inscris voi aici pe forum? poate ati visat , poate ati avut intentia si nu sa postat dar aici nu va regasesc in nici o lista. aia e problema ca eu pe voi doi nu va regasesc in nici o lista aici pe forum. deci ori undeva a fost o problema de ordin tehnic , adica uneori dai postare si nu se posteaza trebuie sa dai refresh ori ati postat in alte topicuri din greseala.
eu chiar nu va regasesc in nici o lista.
deci eu am sters din lista doar dupa ce sa inchis lista si am confruntato cu cealalta. apoi unii colegi s-au retras si au ramas doar dincolo asa sa permis inscrierea altor colegi.
si totusi va reintreb care e problema? atat timp cat sunteti pe o lista?
deci ma repet stergerea anumitor useri sa facut dupa ce ambele liste erau inchise cand voi deja erati inscrisi acolo. adica pe 29-30martie sau facut separarile intre liste si stiu exact pe cine am scos. si nu e vorba de voi doi.
pana la data respectiva , listele au mers in paralel cu membri care apareau de 2ori pe liste diferite dar voi nu a-ti aparut nici o data pe aceste liste ati fost de la bun inceput dincolo. deci ma repet am impresia ca cineva isi bate joc de mine si v-as recomanda sa va luati dus intors la bac ca poate nu intrati la eveniment.Last edited by SoNyKeL; 6 April 2010, 10:50.
sigpic
Comment
Comment