Logan Club Galati la operatiunea "Porti deschise" Tulcea.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Duminica veti avea o mostra...inca una...mai interesanta...zic eu.
    Amr-ul in scadere.
    sigpic

Comment

• Si eu vreau ecuson.Daca mai veniti cu vreo idee o sa ma ajunga clubul mai scump decit masina ,dar asta e......

Comment

• Originally posted by valeriuciprian View Post
        Duminica veti avea o mostra...inca una...mai interesanta...zic eu.
        Amr-ul in scadere.
        sa vina cu minim doua dopuri
        sigpic

Comment

• Originally posted by je5 View Post
          Si eu vreau ecuson.Daca mai veniti cu vreo idee o sa ma ajunga clubul mai scump decit masina ,dar asta e......
          Tot in aceeasi bani va fi si aceast model...daca nu pun de la mine
          Last edited by gl_mmm; 8 April 2010, 06:57.
          sigpic

Comment

• je5-ule, zgarcit mai esti ma!
            AMR-ul in scadere - 6zile

Comment

• Apropo daca se retrage cineva se retrage definitiv si locul lui nu poate fi luat de alt doritor.

sigpic

Comment

• Bag si eu un apropo. Din lista noastra, sunt vreo cativa colegi care, in afara de faptul ca s-au trecut in lista si nu vin la intalniri si nu dau bani la banner (urat gest!), n-au mai zis/facut/comentat nimic legat de acest eveniment. Ma intreb: oare deplasarea asta la Tulcea sa fie SINGURUL interes pe care il au in acest club??? Chiar nu au si ei vreo parere? E jenant! N-ai nimic de spus, dar vrei la Tulcea ...

Lista de participare Logan Club Galati la lansarea Dacia Duster de la Tulcea - STAR SERVICE - in 17.04.2010:

1. gl_mmm (GL-26-MRN 1.6mpi 16v) - cotizat 10 lei la banner
                2. bogdan_1984 (BR-50-CBG 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
                3. laureatu' (GL-06-TYE 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
                4. tudor vasile(GL-28-TUD 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
                5. cata29 (GL-24-BYA 1.5dci)
                6. batranul70 (GL-07-AXT 1.6mpi)
                7. DeWiL (B-96-DWL 1.5dci) - cotizat 10 lei la banner
                8. gheorgngv (GL-84-NGV 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
                9. bgd_puya (B-89-YCP 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
                10. valeriuciprian (GL-06-YKI 1.5dci) - cotizat 10 lei la banner
                11. Demon (GL-86-CNP 1.5dCI)
                12. je5 (GL-06-LFU 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
                13. iashca (GL-93-YKO 1.5dCI) - cotizat 10 lei la banner

Comment

• imi cer scuze mircea dar daca te uiti mai in spate la posturi aici sau la posturile pt intilniri o sa vezi ca am scris ca vreau si eu nr tau de tel sa te sun sa ne intilnim sa contribui si eu pt bener.
                  Azi nu am putut veni pt ca a trebuit sa ma duc la cimitir dupa datina crestineasca deci inca o data te rog sa imi dai un mesaj privat cu nr tau de tel daca vrei si daca nu te deranjeaza pt a ne gasi 1 min si a contribui si eu la bener

Comment

• Lista de participare Logan Club Galati la lansarea Dacia Duster de la Tulcea - STAR SERVICE - in 17.04.2010:

1. gl_mmm (GL-26-MRN 1.6mpi 16v) - cotizat 10 lei la banner
                    2. bogdan_1984 (BR-50-CBG 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
                    3. laureatu' (GL-06-TYE 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
                    4. tudor vasile(GL-28-TUD 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
                    5. cata29 (GL-24-BYA 1.5dci)
                    6. batranul70 (GL-07-AXT 1.6mpi)
                    7. DeWiL (B-96-DWL 1.5dci) - cotizat 10 lei la banner
                    8. gheorgngv (GL-84-NGV 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
                    9. bgd_puya (B-89-YCP 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
                    10. valeriuciprian (GL-06-YKI 1.5dci) - cotizat 10 lei la banner
                    11. Demon (GL-86-CNP 1.5dCI)
                    12. je5 (GL-06-LFU 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
                    13. iashca (GL-93-YKO 1.5dCI) - cotizat 10 lei la banner
                    14. RoYskorp (GL-040382 1.6 16v) - cotizat 10 lei la banner

Comment

• Am sa va rog sa nu uitam ca trebuie ca si prietenii nostrii Cory si Dan Gutu de la Focsani trebuie sa vina cu noi la Tulcea...o sa ii informez sa tina aproape de aceasta sectiune.
                      sigpic

Comment

• Mersi Valeriu, sunt cu ochii pe voi, de fapt pe topicul asta.
                        Ati stabilit ora la care decolati?
                        Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

• Cu permisiunea lui sonykel, am preluat mesajul lui catre constanteni si l-am adaptat pentru noi.
                          VA ROG CITITI CU ATENTIE TOT CE SCRIE AICI!

"Pentru cei care nu au fost atenti sau nu au fost din diferite motive o sa fac o scurta recapitulare:

- Plecarea se face de la locul nostru de intalnire - Parcare La Popescu, astfel:
                          * pana la ora 5,30 ne strangem
                          * la 5,30 fix se pleaca catre bac
                          * la 6 se traverseaza Dunarea si se pleaca cu cap de coloana iashca
                          - La ora 10:00 incepe evenimentul deci este timp destul sa vina toata lumea.
                          - La drum nu depasiti capul de coloana, se merge civilizat in limita de viteza.
                          - Atentie la drum ca este foarte prost in anumite zone......gropi multe si denivelari.....
                          - Daca cumva ajungeti din urma o coloana de masini din alte cluburi sau din alte judete nu depasiti sau sa va uniti cu ele. Trageti undeva pe dreapta sau incetiniti si asteptati cateva minute ca sa nu ajungeti in acelasi timp in Tulcea.
                          - La intrarea in Tulcea se face dreapta la prima benzinarie.
                          - La reprezentanta fiecare club si judet are locul lui in parcare. Fiecare stie unde sa parcheze. Nu parcati in alta parte. Atentie la colegii care simpatizeaza cu ambele cluburi galatene!
                          - Sa nu opriti la intrare si sa nu stiti unde parcati ca sa blocati intersectia si intrarea.
                          - Sa parcati cu fata spre strada.
                          - Cum ajungeti fiecare organizator din fiecare club si judet o sa vina cu lista si cine e pe lista o sa primeasca legitimatie de acces si o sa i se ia cheia de la masina.
                          - Pe inelul de la cheie sa nu vad alte chei, breloc, stikuri de memorie sau altceva deoarece o sa punem la fiecare cheie un cartonas cu numarul de inmatriculare.
                          - Sa va luati tot ce trebuie din masina sa nu apara discutii.
                          - Pana o sa adunam cheile sa nu aud bassul la maxim sau maneaua urland prin parcare, motorul in limitare sau ce altceva va mai trece prin cap. Sa fim civilizati.
                          - Mancarea o sa fie gata in jurul orei 11:30 si pe baza legitimatiei primiti ce vreti: suc, mici, etc.
                          - Ca un sfat: daca sunteti 2-3-5 in gasca nu comandati pe rand cate 2 mici 3 mici 5 mici. Se duce unu si comanda mici pentru toti, ca sa evitam aglomeratia.
                          - Cheile o sa le primiti la terminarea evenimentului adica in jurul orei 16:00. Toata lumea sta pana la sfarsit! Cheia o primiti in cazul urgentelor.
                          - Cine mai are intrebari sau nedumeriri sa zica aici ca sa nu apara discutii cand ajungem acolo."

batranu70, ai PM.
                          Cory si toata gasca, in linii mari am stabilit ca plecarea LC Galati catre Tulcea sa se faca sambata 17.04.2010 cu bacul de ora 6. Pentru asta, am mai stabilit ca intalnirea pentru incolonare sa se faca la ora 5,30 in locul nostru consacrat pentru intalniri: in parcare "La Popescu". Daca ai intrebari, pune-le. Daca e nevoie, o sa va intampine cineva la intrarea in Galati.
                          Vom stabili exact programul la intalnirea fulger de miercuri 14.04.2010.
                          Last edited by gl_mmm; 13 April 2010, 09:28.

Comment

• ba tata, ce-mi place programul!asta cu cheile e geniala !destepti baietii cu ideea asta!
                            sunt adeptul disciplinei ! bravo!
                            Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
                            Andreea Trifu

Comment

• Cheia la organizator poate insemna si altceva!
                              Nu trageti concluzii pripite fara sa puneti in prealabil toate intrebarile.

Comment

• frumos program si bine organizat bravoi voua baieti

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google