Logan Club Galati la operatiunea "Porti deschise" Tulcea.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ieri am fost si am vb la caserie la bac si au zis ca vor incapea toate masinile pentru la prima cursa dar sa fim la si 30-35 acolo si pretul unui bilet este de 20 lei (masina+1 persoana)
    Intalnirea trebuie sa fie inainte de ora 5:30 sambata ca la ora 5:30 sa si plecam din parcare, ca sa putem face ce ne-am propus.

valeriu daca stai mai mult timp in parc ajung si eu pe la vreo 5 5 fara ceva

Comment

• Programul este strict si tinand cont de faptul ca bacul nu poate sa astepte, cei care nu se inscriu in program vor veni cum stiu ei. Aici primeaza interesul grupului. Deci:
      1. pana la 5,30 - intalnirea in parcare
      2. la 5,30 - plecarea la bac
      3. la 6 - traversare Dunare si viteza catre Tulcea.
      Cine pierde bacul vine singur cand si cum poate!
      Daca sunt alte pareri, le discutam AICI. Dar nu prea mult ca devine democratic ... si ma cam enerveaza treaba asta.

Comment

• deci, modificarile de ultima ora nu isi au rostul. ramane cum am stabilit. mai clar de atat nu se poate
        daca intarzaie cineva la intalnirea de dimineata, poate are norocul sa ne gaseasca la bac sau sa ne ajunga din urma. cel mai bine ar fi sa facem public un nr de telefon la care putem sa fim contactati.
        sigpic

Comment

• nu credeti ca este cam mult timp pierdut pe drum 4 ore 70 de km???

Comment

• intrebarea ta banuiesc ca e retorica, nu?
            nu te obliga nimeni sa mergi cu noi la acea ora matinala!
            esti liber sa ajungi cand vrei tu la Tulcea, nu se supara nimeni,cata!
            telefonul meu pentru a ne contacta este 0729290122
            Last edited by iashca; 14 April 2010, 20:40.
            Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
            Andreea Trifu

Comment

• Nea Iasca acum mi-am aflat si eu nr de RDS.0770486733.

Comment

• Relu welcome cu postarile
                Sper sa nu se interpreteze gresit postul meu dar am cateva recomandari de facut...atentie recomandari
                Deci...mi-as dori ca aceasta deplasare a noastra sa fie una super si sa ne ramana in memorie ca una de exceptie...in acest sens am sa va rog cum scria si mai sus sa pastrati coloana formata dupa coborarea de pe bac,sa lasati loc de depasire intre voi pentru ceilati participanti la trafic.Actele de sumaharism nu sunt acceptate...tot acolo veti ajunge si cu 15 si fara 15 minute.Pentru ca si de aia se pleaca mai devreme.
                Il rog pe Iascha (ca sef de coloana) sa faca din cand in cand o regrupare...adica o mica pauza...intr-o zona frumoasa...ca veti avea zone frumoase
                La dealer...rog seriozitae maxima...eu si cu Mircea ne vom da toata silinta ca restul Loganistilor Galateni sa se simta bine(a nu se intelege gresit...doar membrii Loganisti Galateni care merita)...cel mai mult mi-as dori sa nu aud discutii discriminatorii referitor la mult laudata tombola...asta e cea mai mare dorinta a mea.Sper sa o respectati...
                Last edited by valeriuciprian; 14 April 2010, 22:51.
                sigpic

Comment

• daca nu imi dai cheia sa iau dusterul sigur e blat)

Comment

• Sa incercam cu totii, poate pentru prima data in istoria LoganClub, sa punctam SI la acest eveniment, fara insa a genera discutii idioate si neavenite dupa finalizarea acestuia. Ma refer in special la mult visatele (de catre unii) cadouri, atentii, etc. Cu riscul de a parea ridicol, reamintesc faptul ca la acest eveniment avem calitatea de INVITATI. Trebuie deci sa ne comportam ca atare: civilizat. Suntem un club si trebuie sa demonstram asta. Organizatorii au depus si depun o munca titanica si trebuie sa respectam asta.
                    A, cadourile nu se discuta/compara! Cine a primit/castigat Duster, sa fie sanatos. Cine a primit/castigat breloc LoganClub, sa fie sanatos. "La pomul laudat ..."

Comment

• Am uitat ceea ce era mai important...pozele...putine dar sunt.
                      Prima data am saturat juniorii de mers cu micul Duster...din pacate toata jmecheria s-a terminat cand au venit cei mari...ca au vrut si ei si ce era sa fac i-am dat si pe ei...poze nu am facut cu cei mari pe micul Duster pentru ca ii supravegheam atent
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

• Avand in vedere ca ma atasez grupului vostru,intreb si eu,avem loc toti pe bac? Ma gandesc ca mai sunt si cei de la renoclub, plus alti doritori de drumetii.Nu am trecut cu bacul, decat pe la Braila, in Insula, si stiu ca se cam statea la coada.
                        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Avem toate sansele din lume sa traversam toti odata, cu conditia sa fim la 5,30 TOTI la bac.

Comment

• Stai ca am inteles ca la 5,30 la Popescu in parcare ,deci trebuie mai devreme,sa putem ajunge la 5,30 la bac !
                            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Originally posted by gl_mmm View Post
                              Programul este strict si tinand cont de faptul ca bacul nu poate sa astepte, cei care nu se inscriu in program vor veni cum stiu ei. Aici primeaza interesul grupului. Deci:
                              1. pana la 5,30 - intalnirea in parcare
                              2. la 5,30 - plecarea la bac
                              3. la 6 - traversare Dunare si viteza catre Tulcea.
                              Cine pierde bacul vine singur cand si cum poate!
                              Daca sunt alte pareri, le discutam AICI. Dar nu prea mult ca devine democratic ... si ma cam enerveaza treaba asta.
                              Exact, Dane!

Comment

• Eu nu mai trec prin Galati, merg direct la Tulcea. Sa imi pastrati si mie un loc caldut langa voi in parcare.
                                Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google