Logan Club Galati la operatiunea "Porti deschise" Tulcea.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am urcat pozele facute de mine pe un site dedicat...cine le vrea sa dea un semnSi de asemenea cine mai are poze il rog sa le urce tot acolo...daca vor
    Acest topic il fac Sticky ca merita.
    sigpic

Comment

• Eu vreau toate pozele,trimite PM!!!
      sigpic
      http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• si eu vreau linku valeriu

Comment

• Aveti mesaje private
          sigpic

Comment

• Evident ca vrea si baetu'. PM si mie, pls.
            Toti cei care aveti poze facute, duminica le strangem. Stiti voi - laptop, stick-uri, SD-uri, toate la unul si ala da la toti.

Comment

• Daca intrii pe mess o sa ti le dau
              sigpic

Comment

• duminica vin cu sticku sa iau si eu poze sper sa nu il uit

Comment

• ... ai sa-l uiti! Te stiu eu.

Comment

• Ii aduc eu un stick
                    Dintre participantii la Tulcea...atit la intalnire cat si sambata seara care nu au primit pozele il rog sa ma contacteze.
                    sigpic

Comment

• bai pozele ca pozele dar eu mam intors cu sticla de jack goala , aia plina unde e? le-ati inversat sau cum?

sigpic

Comment

• sonykel, cica au fost 2 sticle.
                        a folosit cineva premiile care i s-au dat? eu da. uleiul si filtrul de ulei au peste 50 km
                        sigpic

Comment

• si eu da. wysckyul si palinca. au fost asa bune , si eu si beciu neam facut distributia cu ele...

sigpic

Comment

• Aflu nu cu foarte mare surprindere ca organizatorii evenimentului de la Tulcea sunt suparati tare pentru ca au fost jigniti, suspectati de magarii si intelesi gresit. Evident ca doar de unii participanti, nu de catre toti! Consider ca tot ce putem face pentru ei, pentru a le usura corvoada, este sa le spunem sincer si frumos un MULTUMESC! Daca nu pentru cadouri, care intre noi fie vorba sunt de ordinul sutelor de milioane, macar pentru faptul ca ne-au invitat.
                            Ce vreau sa zic cu asta? Simplu: intrati bai fratilor pe topicul dedicat si macar multumiti-le ... daca n-aveti altceva de spus! Este o obligatie morala! Ma refer strict la cei care tac ca mortu'n papusoi. Se stiu ei ...

Comment

• eu pot sa va dau PM cu adresa de acasa sau de la firma. si sa-mi trimiteti cate o sticla de uiski

sigpic

Comment

• Sony, dar ceva de Panciu, Odobesti, Cotesti merge? Pe la noi pe aici nu se fabrica uischi!
                                Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google