Eu tot mai cred in nea' Nicu
Cafeneaua Galateana, Chat Galatean
Collapse
X
-
Buna dimineata!
Ce matinali sunteti dragalasilor ! Iar sunteti in programul acela de terorism organizat ? Eu nu !
Eu am program liber ales, asa ca in juma de ora merg la dans , la Sala Siderurgistul, sa ma delectez privind copilasii talentati, dar in special pe al prietenei mele Luminita (super cotizanta la actiunea noastra caritabila).
Sa aveti un weekend relaxant !Loganist far'de Logan
Comment
-
first place !
Multumim celor care s-au gandit la dragalasul Luminitei ! De bun augur gandurile voastre !
Am vazut si eu azi ( o zi intreaga, ca deabia ce am ajuns acasa) ce inseamna dans sportiv : munca sustinuta, continua, consecventa, dar facuta cu mare placere, incredere si speranta ! O zi intreaga mi-am petrecut-o la Sala Siderurgistul dar nu-mi pare rau deloc ! Dimpotriva, sunt mandra, de parca as fi mama lui, ca micutul si ingerasul Edi a urcat azi pe podium si nu pe oricare loc, ci pe Locul ! !!! E o satisfactie extraordinara pt el, pt parintii lui si pentru cei apropiati lor. Imi permit sa postez o poza cu premiantul Cupei Beija Flor pentru categoria lor de varsta Felicitari !Attached FilesLoganist far'de Logan
Comment
-
FELICITARI!!! Pentru invingatori. Stiu ce inseamna si pentru ei si pentru cei ce-i sustin. Am fost si noi pe acolo dar, acum 2 ani. Intre timp am ramasa fara partenera de dans si ... am renuntat.Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.
Comment
-
Buna dimineeeataaa dragi pescari / credinciosi / somnorosi/ glumeti !
( oare se poate pescui si pe ceata ...am si io asa o curiozitate ...cine ce vede )
hai, faceti ce mai aveti de facut ca avem treaba de pe la 11 incolo
şi mai am o curiozitate ....
mă mai uit din când în cand la prezenţa pe secţiunea Galaţi şi vad constant că avem oaspeţi, ....îi invit în găşcuţă, să-şi faca user ca să vadă toate informaţiile în mod complet şi să-i cunoaştem şi noiLoganist far'de Logan
Comment
-
Originally posted by sand'dana View PostEdi a urcat azi pe podium si nu pe oricare loc, ci pe Locul ! !!!
Originally posted by DeWiL View PostBuna dimi ! Daca astazi duminica ,cand trebuie sa mergeti la biserica,dormiti la ora asta este des dreptul revoltator.Macar cei care se dau mari pescari sa se fi trezit.O zi buna va doresc in continuare.
Originally posted by sand'dana View PostBuna dimineeeataaa dragi pescari / credinciosi / somnorosi/ glumeti !
( oare se poate pescui si pe ceata ...am si io asa o curiozitate ...cine ce vede )
hai, faceti ce mai aveti de facut ca avem treaba de pe la 11 incolo
şi mai am o curiozitate ....
mă mai uit din când în cand la prezenţa pe secţiunea Galaţi şi vad constant că avem oaspeţi, ....îi invit în găşcuţă, să-şi faca user ca să vadă toate informaţiile în mod complet şi să-i cunoaştem şi noi
Buna dimi voua si noua...la mine nu e buna dimisigpic
Comment
Comment