If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
va ajunge un lux sa mai alimentem. de aceeasi suma de care alimentam inainte vom parcurge din ce in ce mai putini km. pretul litrului de benzina este ca in restul europei, numai salariile sunt mai mici, cu mult mai mici.
Salutare din Tecuci... am vaz ca aveti aici un chat... am zis ca tot sunt din imprejurimi de pe aici poate ma primiti si pe mine in clubul vostru... sa mai discutam despre una alta. Am vazut ca sunteti foarte uniti si poate o idee despre ce asi putea modifica la masina... nush daca o sa pot participa la intalniri ca na.. e prea mare distanta.. dar cu prima ocazia sper sa vin si eu sa vad cum e PS: sper sa nu ma injurati multumesc
Multumesc... de la anu vreau sa incep si yo modificari la logan.. dar mai putin ca na stiti cum e cand nu e masina ta.. vreau sa iau bacu ca sal nu mai aud pe tata ca iam "stricat" masina si vreau idei , pareri de la voi ca am vaz ca aveti masini facute cu gust si simple nu care au prea mult nfs Multumesc inca o data PS: abia am luat permisu (pe 16 fac 6 luni de cand am permisu) si nu prea ma lasa sa ies din localitate ca cik nam experienta... asai cand nu este masina ta
Bine ai venit GL 64 ALY si stai linistit ca nu te injura nimeni si esti asteptat cand o sa poti la o intalnire de a noastra
App legat de permis sa il stapanesti sanatos fara incidente si sa nu te induri sa il dai la vreo unu cu cascheta
mersi..lam dat o data sa se uite la el.. si ma si intrebat de semne) .. da a doua oara il arat de la distanta ca poate nu mai mil da inapoi si atunci fugareala de la tata )(joke)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment