Cafeneaua Galateana, Chat Galatean

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eeh..asa mai era zicala aia cu buna`i berea nu`i ca vinu` si nici beep ca beep...

Comment

• Pentru toţi friguroşii dedicaţie specială.
      Skypee™

Comment

• Buna dimineata!
        Ce-mi place cand ninge!

Comment

• Neata,...cobor si eu in 5 minute in zapada...e bine cu zapada ca se astupa iar gaurile din asfalt
          O zi frumoasa va doresc.
          sigpic

Comment

• Ninge, ninge si ....iar ninge.
            Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!

Comment

• neata colegi, Bucurestiul va iubeste si nu uitati! A.M.R.
              lipsa text

Comment

• A.M.R. nitel zile. Ar cam trebui sa ne pregatim costumul de baie, costumul pentru carnaval, buna dispozitie si sa ne facem incalzirea pentru ras, glume si alte cele...
                Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!

Comment

• neata lume...un derdelus ceva?

Comment

• Iesi la dat zapada...ca te vad de la geam
                    sigpic

Comment

• nu nu..e cald si bine in casa daca tot esti prin zona fa o fapta buna si curata`mi si mie masina te rog si te scap de 1000 din cele 2000 de flotari care le ai

Comment

• Am plecat ...asta e...o las pe maine...da?
                        sigpic

Comment

• pana maine plec cu masina deci nu mai are rost..asa ca baga 2000 de flotari ..sa te incalzesti putin ca tot e frig afara

Comment

• cata zapada este la voi...? sau e vorba doar de flotari?
                            in braila a nins dar nu s-a asezat multa zapada pe masini ca a fost viscolita de vant.
                            sigpic

Comment

• Zapada e doar printre blocuri...pe soselele principale au mai curatat-o dar tot e floescaiala.

Neata intr-o furmoasa zi de joi...mai e maine ...si gata
                              Sa aveti o zi excelenta.
                              sigpic

Comment

• Buna de dimineata O zi buna va doresc fara incidente si accidente si pentru pietoni aveti grija ca luneca afara

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google