Cafeneaua Galateana, Chat Galatean

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce`ti mai place ma valeriu

Comment

• Buna dimineata de primavara ! Am iesit pe balcon in pijamale, uraaaa, e primavara !!!
      Loganist far'de Logan

Comment

• Originally posted by sand'dana View Post
        Buna dimineata de primavara ! Am iesit pe balcon in pijamale, uraaaa, e primavara !!!
        Si maine este la fel de cald ,la ce ora iesi pe balcon?

Comment

• Buna seara sper ca nu va va deranja ca voi posta si voi privi posturile voastre

Comment

• Nu e nici un deranj GL 68 NAC mai frumos ar fi sa ni te alaturi la intalnirile noastre saptamanale din fiecare duminica de la Popescu de la ora 11:00, sa ne cunosti si sa ne cunoastem.

Comment

• O cafea merge ca unsa.
              Se ofera careva sau apas pe butonul de NOS de la filtru?
              sigpic

Comment

• Originally posted by GL 68 NAC View Post
                Buna seara sper ca nu va va deranja ca voi posta si voi privi posturile voastre
                Sigur ca nu ne deranjeaza! De fapt chiar iti uram "Bun venit"!
                Si-apoi, acesta este un forum public, nu unul privat! Oricine vrea, poate sa scrie, sa citeasca si sa actioneze cum crede de cuviinta, in limitele si cu respectarea Regulamentului impus de administratori.

Comment

• poi daca e si mai cald ... ? ..........

Originally posted by DeWiL View Post
                  Si maine este la fel de cald ,la ce ora iesi pe balcon?
                  Loganist far'de Logan

Comment

• Multumesc pentru primirea calduroasa pe care mi-ati oferit-o

Comment

• Desteptarea! Buna dimineata! "Incalzirea continua si astazi ..."

Comment

• Buna dimi!Astazi o sa avem parte de o vreme superba,esta pacat sa stai in casa.Macar pe balcon.

Comment

• neata lume...moama cata soarele pe cer

Comment

• Buna dimineata, dragilor! Hai, inviorarea pe balcon !
                            Loganist far'de Logan

Comment

• ”Neata! Offf, da" soarele asta nu ma lasa neam sa dorm...tot auzeam niste bocanituri in geam si nu staim ce se intampla, am deschis ochii si....ce sa vad, razele soarelui imi dadeau desteptarea. Hai cu cat mai multe raze!
                              Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!

Comment

• Neata colegi..nu va mai plangeti de soare ca voi l-ati vrut
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google