If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
JTLS maine la Neacsu la ora 18.
1.DeWiL-da o ulcica de vin
2.valeriuciprian-ulcica o beau eu
3.Bogdan 33 - vin si eu pe la 18:30 dacva imi lasi si mie macar un sfert din ulcica valeriu
Last edited by Bogdan 33; 6 April 2011, 20:41.
Reason: Automerged Doublepost
JTLS maine la Neacsu la ora 18.
1.DeWiL-da o ulcica de vin
2.valeriuciprian-jumate de ulcica eu jumate de ulcica marele portar Bogdan33 ...restul Relu
3.Bogdan 33 - vin si eu pe la 18:30 dacva imi lasi si mie macar un sfert din ulcica valeriu
1.DeWiL - da o ulcica de vin
2. valeriuciprian - jumate de ulcica eu jumate de ulcica marele portar Bogdan33 ...restul Relu
3. Bogdan 33 - vin si eu pe la 18:30
4. gl_mmm
5. ...
1.DeWiL - da o ulcica de vin
2. valeriuciprian - jumate de ulcica eu jumate de ulcica marele portar Bogdan33 ...restul Relu
3. Bogdan 33 - vin si eu pe la 18:30
4. gl_mmm
5. ...
Cand doua persoane se gasesc se cheama intalnire...azi am fost 3....o sueta...o gluma...o chestie....m-am simtit bine
INFO:
Joi, 7 aprilie, ora 19 se inaugureaza un nou sediu Apan
(cel de pe centura - care de fapt functioneaza).
Locatia va gazdui un showroom Nissan, service mecanica si caroserie pt toate marcile si sediul Apan vehicule de ocazie. Invitati speciali ai evenimentului : Directia 5 si Johannes(cred ca e un magician).
In perioada 8-10 aprilie suntem asteptati cu surprize si drive test. ( asta-i partea care e de mai mare interes )
si noi tot 3 forumisti am fost ( ba pardon, 4 si cu dl. Dan Emil )
subsemnata-sand'dana, jorj si simonica Am facut poze, ne-a uimit Johannes, am ţopăit si cantat alaturi de Directia 5 ! Eu personal m-am ales cu 1-2 autografe pupici pe obrajori si am ramas fredonand omelodie
Apropos de evenimentul mentionat de mine pe "discutii generale":
si noi tot 3 forumisti am fost ( ba pardon, 4 si cu dl. Dan Emil )
subsemnata-sand'dana, jorj si simonica Am facut poze, ne-a uimit Johannes, am ţopăit si cantat alaturi de Directia 5 ! Eu personal m-am ales cu 1-2 autografe pupici pe obrajori si am ramas fredonand omelodie
E bine ca v-ati distrat...noi dupa JTLS am ascultat Directia 6
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment