Nu m-a facut niciodata de rusine Loganul, cel putin iarna; asta o spun dupa 8 ani, ca utilizator.
Cafeneaua Galateana, Chat Galatean
Collapse
X
-
Ma bucur ca sunteti multumiti de masina voastra si va ofer o ceasca cu cafea. La ce frig este... e binevenita.Attached Files
Comment
-
Pe aici a inceput sa cearna usor; dimineata era zapada cam de 3-4 cm pe masina. Cam in 2 ore sper sa "decolez"; vreau sa ajunga acasa sa ma odihnesc, dupa cata zapada "am bagat" ieri. Troiene mari pe aici.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Totul a fost bine in mica mea incursiune printre nameti; simt ca am facut ce trebuia. Cateva ipostaze pentru cei interesati.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Buna seara tuturor; ninge ca-n copilarie. Retine-ti locurile unde aveti Loganul parcat, maine dimineata va va fi greu sa le mai recunoasteti. Riscati o deszapezire a masinii vecinului.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Deci nu mai vreau zapada, am dezapezit astazi cat toata viata mea ma doare spatele, curent in unele locuri, sa vina PRIMAVARAAAAA
Comment
Comment