Neata buna! Sper ca ieri mamele, femeile, sa se fi distrat asa cum se cuvine, iar astazi barbatii sa aiba grija la cele 44 de...de...de...ganduri bune :P. La multi ani!
Cafeneaua Galateana, Chat Galatean
Collapse
X
-
La multi ani noua ...am fost toata ziua plecat cu masina, acum am parcato si ne apucam de treaba, ieri au iesit fetele in oras, azi e randul nostru dar cica noi nu avem voie in oras ci doar sa ne strangem la un prieten )). Va dati seama ce iesea daca ne duceam numai baietii in oras?! )
Inca odata la multi ani pt toti loganistii.
PS Cica pe 5 Mai este iar ziua barbatilor.
Comment
-
Buna dimineata, loganisti! Din spatele unei cesti de cafea, cu ochii carpiti de somn ... deschid net-ul direct AICI. Si asta se intampla cam zilnic, de vreo 3-4 ani incoa'. Ce "microb" o mai fi si asta?
Se anunta o zi superba. Fi-ti mai buni!
Comment
-
Neata neata, eu am sarit mai intai in cada la un dus si abia acum ma benoclez pe ici colo sa vedem ce noutati mai sunt pt Golan
O zi stralucita tuturor
PS Azi dau o fuga la Dedeman, sa mai casc ochii dupa lucruri pt masina,una alta sa vedem ce mai e nou...
Comment
-
Buna dimineata tuturor.
Originally posted by AlinVRS View PostPS Azi dau o fuga la Dedeman, sa mai casc ochii dupa lucruri pt masina,una alta sa vedem ce mai e nou...Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostBuna dimineata tuturor.
Mai bine mergi in piata, Aline; a scazut pretul la ...oua.
Comment
Comment