Mda; la mine vin toate deodata si nu se termina aproape niciodata; daca nu e reparatie e mentenanta si tot aia e.
Cafeneaua Galateana, Chat Galatean
Collapse
X
-
Salutare. Se pare ca vin iar caldurile. Asadar apa, fructe; apropo cine are drum spre Piata rusilor, daca ii mai spune asa, pe Basarabiei, gasti pepeni la 0.6-0.7 lei/kg; am luat azi, foarte gustosi. In 19 si Piata Mare erau, azi dimineata, 1.5 lei; cam mare diferenta nu?Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
O sa vina si ziua in care o sa va bucurati de relaxare,bericica rece,la mare sau la munte..depinde d epreferinte..dar ce sa ii facem..? toti muncim dar trebuie sa ne bucuram si de viata noastra asa ca o zi frumoasa si servici usor dragi colegi "loganisti"
Comment
-
ooo..foarte bine...concediu placut..am auzit ca pe la Brasov seara se lasa racoare destul de bine incat e nevoie de o bluza de trening..acum depinde de fiecare om ..sa ne aduci si noua un buzunar de racoare te rugam)
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostMultumesc mult; asta se va intampla la inceputul lunii viitoare. Pana atunci, vedem ce spun cei de la asigurari(miercuri), in legatura cu masina ciuruita de grindina.
Eu unul nu i-as face nimic. Nu as suporta sa merg cu masina chituita cap coada.
Comment
Comment