s-o limpezi el ... si apoi vom da startul intalnirilor . pt cati am mai ramas ...
Cafeneaua Galateana, Chat Galatean
Collapse
X
-
Salutare.
Astazi am parcurs drumul spre Tecuci(~100km. in 3 ore), prin Slobozia-Pechea-C. Negri-Cudalbi (la Vames era blocat din cauza apei), adica exact zona afectata de potop; Dumnezeule, si acum am in fata ochilor acele imagini, pe care nu credeam sa le vad.
La Cudalbi am vazut cateva masini luate de puhoi, care aratau jalnic; in fine, n-ai cu cine sa te certi, pentru asta.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostSalutare.
Astazi am parcurs drumul spre Tecuci(~100km. in 3 ore), prin Slobozia-Pechea-C. Negri-Cudalbi (la Vames era blocat din cauza apei), adica exact zona afectata de potop; Dumnezeule, si acum am in fata ochilor acele imagini, pe care nu credeam sa le vad.
La Cudalbi am vazut cateva masini luate de puhoi, care aratau jalnic; in fine, n-ai cu cine sa te certi, pentru asta.
Comment
-
Originally posted by nicu500 View PostSalut
Caut un magazin cu artizanat romanesc, obiecte populare.
La Real nu mai este, in Piata centrala am fost de 3 ori si este inchis, la Papadie nu am gasit .
Stiti daca exista in alta parte?
Comment
-
Seara buna; afara ninge.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment