Cafeneaua Galateana, Chat Galatean

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Azi mi-am spalat masina. Arata boboc. Dupa amiaza am vrut sa ies din casa. Un biletel printat la imprimanta: "Daca doriti sa vindeti masina sunati-ma la bla bla bla Cristi". M-am uitat la vreo 6-7 masini mai de Doamne ajuta, nici scumpe dar nici la 100 euro bucata, sa vad daca au si ele biletele. Am fost singurul ce aveam biletelul in geam, nu sub stergator. Sa-mi fac probleme ceva, o fi vreun vecin ce imi poarta sambetele, i s-o fi pus pata unuia pe masina poate, poate, o vand sau e unul in cautare de masini. Totusi duminica dupa amiaza cine umbla dupa masini? In fine.

Comment

• Cine imi poate recomanda un atelier unde as putea indrepta janta din poze?
      Attached Files

Comment

• BusterWheels

Bulevardul George Cosbuc nr.145, 800385 Galati

si un exemplu concludent

Inainte si Dupa
        Last edited by glasses; 21 May 2014, 22:17.
        Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

• pe aici nu mai trece nimeni?a-ti avut vreo masina avariata de copacii cazuti de la furtuni?cum s-a rezolvat?
          www.diagnoza-auto.net

Comment

• de ce intrebati? creanga ai de la visin v-a atins si masina dumneavoastra?
            Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

• nu mie,lui fina-meu ia jumulit-o bine.abia o vopsise.a facut CAR,asa ca nu prea mai are parale sa o repare.la noi,daca nu era bestia aia de la tancrad nu se rupea.si daca-l interibi sigur se declara iubitor ,,de iarba verde si gretare"
              www.diagnoza-auto.net

Comment

• ) in curand o sa casa si salcamul ala din fata scarii...sa vezi atunci fericire
                Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

• Buna seara loganisti! Buna seara nene Iancule!Nu te-am mai vazut in ultimele zile pe forum!Am ajuns si eu pe-acas' in cele din urma!Am reusit sa schimb distributia la Iatsa.Per total am fost dezamagit de mecanicul pe care l-am avut, din cauza faptului ca nu a respectat cam nimic din tot ce trebuia sa faca.Cureaua a tensionat-o la f...masa, iar antigelul in loc de schimbare a fost amestecare!Dar asta e, fiecare cu norocul lui!Maine plec in concediu si sper sa nu am evenimente neplacute!
                  Seara buna!

Comment

• Buna.
                    Trebuia sa-mi spui ca te duci acolo si-l rugam pe dl. Mihai sa-ti dea un anume mecanic; probabil ai nimerit peste un...acoperit. .
                    Am citit ce ai patimit cu distributia. Pe forum sunt, citesc ce se spune, dar intervin doar daca am un motiv.
                    Drum bun si concediu fix asa cum ti-l doresti.
                    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Multam mult nene Iancule!Nu am stiut ca aveti cunostinte pe acolo,ca sigur apelam la ajutorul dvs!Multumesc inca odata pt urari si asemenea si dvs daca plecati pe undeva!
                      Stima!

Comment

• caldura mare,domne!
                        www.diagnoza-auto.net

Comment

• Mie imi spui...?

Comment

• Buna seara, celor care mai sunteti pacilea.

Comment

• Buna seara! sau Noapte buna! De la munca, nu vad decat patul. Mai ceva ca de pe plantatie.

Comment

• Sa mai spuna cineva ca nu se munceste in ...Romania.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google