neata........
Cafeneaua Galateana, Chat Galatean
Collapse
X
-
Da...neata loganarilor...eu sunt pe metereze...beau cafeluta si plec...." la mare la soare fetitele sunt goale"...o sa ma intalnesc cu Sony sa urcam aceleasi fetite goale "sus pe bar ,sus pe bar"...asta in seamna un somn de calitate...trezit razand
Hai o zi usoara ...si munciti cu spor sa treaca timpul mai repede.sigpic
Comment
-
In una din zilele trecute am fost martor la urmatoarea intamplare: la intersectia Strada Brailei cu strada care duce la capatul liniilor de troleibuz si autobuz din Micro 19 (in fata covrigariei) un echipaj de Politie a oprit un sofer pe care au vrut sa il amendeze pentru ca nu purta centura. El sustinea insa ca a avut centura pusa si nu voia sa semneze procesul verbal. Cum se rezolva o astfel de situatie? Poate soferul sa scape de amenda?
Comment
-
pentru o amenda de 60 lei trebuie sa ajungi in instanta ca sa depui constestatie si avocat platit si lista continua...mai pe scurt, mai mare daraua decat ocauaLast edited by bogdan_1984; 12 April 2010, 14:26.sigpic
Comment
-
Nu il cunosc pe sofer, nu stiu daca avea sau nu dreptate, dar intr-o situatie asemanatoare am fost eu la inceputul carierei mele de sofer: eram la Mamaia si am primit o amenda pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni. Pe trcere nu era insa nimeni. Am fost nevoit sa platesc amenda.
Comment
Comment